ΚΙΝΑΛ: Μονόδρομος η παραίτηση της κυβέρνησης

ΚΙΝΑΛ: Μονόδρομος η παραίτηση της κυβέρνησης

Χαρακτηρίζει προκλητική και προσβλητική την δήλωση του πρωθυπουργού για «τη χώρα που παρέλαβε»

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον για «σόου» στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής, το οποίο ζητά την παραίτηση της κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «ο κ. Τσίπρας μετά το κυνικό και απεχθές show που έστησε το βράδυ της καταστροφής, προχώρησε σήμερα στο δεύτερο μέρος ενώπιον του Υπουργικού του Συμβουλίου. Ο κ.Τσίπρας φέρει ακέραια την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία. Οι χειρισμοί της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οδήγησαν στο χαμό τόσων ανθρώπων, οδήγησαν σε μια καταστροφή.

Υποστηρίζει δε, ότι «η προσπάθεια να βρει άλλοθι στο παρελθόν, "στη χώρα που παρέλαβε", είναι προκλητική, προσβλητική και αποδεικνύει τον πανικό τους. Το ερώτημα επομένως που τίθεται είναι αν αυτοί που φέρουν αυτές τις εγκληματικές ευθύνες, μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια και τη ζωή των πολιτών. Η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ.

Όποιος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη , δεν το κάνει ενώπιον του Υπουργικού του Συμβουλίου, αλλά ενώπιον του Ελληνικού λαού. Η παραίτηση είναι μονόδρομος».