Σε ΕΚΑΒ και νοσοκομείο Παίδων ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε ΕΚΑΒ και νοσοκομείο Παίδων ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε για τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν στην φονική πυρκαγιά

Το ΕΚΑΒ επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συζήτησε με το προσωπικό του για τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν το βράδυ της πυρκαγιάς στη Ραφήνα.

Συγκεκριμένα, του ανέφεραν ότι η υπηρεσία τους δέχθηκε 180 κλήσεις από το Μάτι, ενώ επιχείρησαν συνολικά 11 ασθενοφόρα και 4 κινητήριες μονάδες. Όπως επεσήμαναν, το βασικό πρόβλημα που κλήθηκαν να διαχειριστούν, ήταν η αδυναμία πρόσβασης στην περιοχή. Παρά ταύτα, κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν επιτυχώς τη διακομιδή 80 περιστατικών. Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης έδωσε συγχαρητήρια στους άνδρες και τις γυναίκες του ΕΚΑΒ για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της μεγάλης αυτής κρίσης.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα γραφεία της ΝΔ, όπου έγινε μια πρώτη αποτίμηση της κατάστασης μετά την εθνική τραγωδία στην Ανατολική Αττική και εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα. Όπως έγινε γνωστό, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επανέλθει στο θέμα την Παρασκευή μετά το τέλος του τριήμερου εθνικού πένθους.