Τσίπρας: Με προβληματίζουν τα τρία παράλληλα πύρινα μέτωπα

Τσίπρας: Με προβληματίζουν τα τρία παράλληλα πύρινα μέτωπα

Επέστρεψε εσπευσμένα στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός

Επέστρεψε  εσπευσμένα στην Ελλάδα από την Βοσνία - Ερζεγοβίνη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λόγω των εξελίξεων με τα πύρινα μέτωπα στην Αττική. Ο πρωθυπουργός μετέβη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι, για να ενημερωθεί για την κατάσταση,

Νωρίτερα, από το Μόσταρ, ο πρωθυπουργός εξέφρασε το προβληματισμό του για τα τρία πύρινα μέτωπα στην Αττική, υπογραμμίζοντας ότι «παρά τις αντίξοες συνθήκες θα καταφέρουμε να κάνουμε ό, τι είναι δυνατό, για να τεθούν σε έλεγχο».

«Πριν ξεκινήσω, να κάνω μια αναφορά σε μια μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα και έχει να κάνει με τρία παράλληλα μέτωπα στην Αττική, μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην Αττική» είπε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε ότι «είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους υπουργούς. Όλες οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν. Θέλω να πιστεύω ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες θα καταφέρουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τεθούν σε έλεγχο .

Καταλήγοντας, ο κ. Τσίπρας δήλωσε, ότι «με προβληματίζουν τα παράλληλα τρία μέτωπα, οι παράλληλες εστίες. Η σκέψη μου είναι εκεί».