Εκλογές μέχρι τον Μάιο προβλέπει ο Μητσοτάκης

Εκλογές μέχρι τον Μάιο προβλέπει ο Μητσοτάκης

Για επανεκκίνηση της χώρας με κυβέρνηση ΝΔ έκανε λόγο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«Εκλογές θα έχουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το αργότερο μέχρι τον Μάιο» προέβλεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Οροπέδιο Λασιθίου, το οποίο επισκέφθηκε σήμερα συνεχίζοντας την διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη.

Ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε μάλιστα την πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή τη δεκαετία του 1970, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως είχε πάει στο Οροπέδιο Λασιθίου, όταν ο πατέρας του ήταν υπουργός Συντονισμού. «Με άγγιξε ο τόπος αυτός. Με ενδιαφέρουν πολύ οι ορεινοί δήμοι. Εδώ έχετε αναδείξει τα πλεονεκτήματα του δήμου. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι κοντά στην Κρήτη με ένα κοστολογημένο πρόγραμμα, που θα αποφεύγει τις ανέξοδες υποσχέσεις» τόνισε.

Άσκησε δε κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, τον οποίο και κατηγόρησε μεταξύ άλλων, ότι έχει εξαγγείλει παραπάνω από μία φορά τα αρδευτικά έργα, τα οποία ακόμα δεν έχουν γίνει. Ο κ. Μητσοτάκης προέβλεψε ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, λέγοντας ότι «εκλογές θα έχουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το αργότερο μέχρι τον Μάιο», συμπληρώνοντας ότι «η χώρα παραμένει κολλημένη σε ένα τέλμα μιζέριας. Αξίζουμε κάτι καλύτερο από την σημερινή κυβέρνηση. Στην ΝΔ ενώνονται σήμερα διάφορα ρεύματα, την επόμενη μέρα των εκλογών θα κάνουμε επανεκκίνηση της χώρας».