Ένωση Κεντρώων: Από πότε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συμπονάνε τους συνταξιούχους;

Ένωση Κεντρώων: Από πότε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συμπονάνε τους συνταξιούχους;

Το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη αναφέρεται ακόμα και στην κατάτμηση των Περιφερειών Β' Αθήνας και Αττικής

«Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ εξαγγέλλουν τροπολογία για να μην περικοπούν οι συντάξεις τον Δεκέμβρη του 2018. Όμως, όταν συγκυβερνούσαν Σαμαράς και Βενιζέλος, έκοψαν τις συντάξεις δώδεκα φορές» είναι το σχόλιο της Ένωσης Κεντρώων για τις περικοπές των συντάξεων.

Στην ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων διερωτάται: «Από πότε, λοιπόν, άρχισαν να συμπονάνε τους συνταξιούχους; Ο Μοσκοβισί δήλωσε ότι στις 15 Οκτωβρίου θα υπάρξει εκτίμηση του τι μπορεί να γίνει. Προς τι η βιασύνη του κ. Μητσοτάκη και της κ. Γεννηματά, αλλά και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που βγαίνουν στα κανάλια και εξαγγέλλουν ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις, ενώ στη Βουλή πρόσφατα ψήφισαν τις μειώσεις; Πλειοδοσία υποσχεσιολογίας ή απόπειρα να κοροϊδέψουν για άλλη μία φορά την κοινωνία;».

Το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη αναφέρεται ακόμα και στην κατάτμηση των Περιφερειών Β' Αθήνας και Αττικής, εκφράζοντας την άποψη  ότι «και στις μικρές περιφέρειες βασιλεύει το χρήμα, η προβολή από τα ΜΜΕ και το ρουσφέτι, με το επιχείρημα ότι πατάσσεται η διαφθορά» όπως σημειώνει.

Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, «δεν υπάρχουν νόμοι να μας προστατεύουν από τη διαφθορά, αν θεσμικά δεν θωρακιστεί η λειτουργία του πολιτικού συστήματος. Απλά θέλουν να κατατμήσουν τις περιφέρειες για να εξοντώσουν τα μικρά κόμματα και γίνονται τυχαίες καραμπόλες στην εκλογή βουλευτών».