ΚΙΝΑΛ: Ο Τσίπρας να κοιτά στον καθρέπτη όταν μιλά για λαϊκισμό

ΚΙΝΑΛ: Ο Τσίπρας να κοιτά στον καθρέπτη όταν μιλά για λαϊκισμό

Ο πρωθυπουργός φέρεται να είπε ότι Μητσοτάκης-Γενημματά συγκροτούν ενιαίο μέτωπο πολιτικής υποκρισίας

«Ο κ. Τσίπρας όταν μιλά για λαϊκισμό δεν έχει παρά να κοιτάξει τον καθρέφτη του, όταν μιλά για εθνικισμό δεν έχει παρά να κοιτάξει δίπλα του, τον συγκυβερνήτη του, κ. Καμμένο» αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής σχολιάζοντας την παρέμβασή του πρωθυπουργού στην προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES).

«Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της Εθνικής» συμπληρώνει το Κίνημα Αλλαγής αναφερόμενο στις σύμφωνα με πληροφορίες δηλώσεις του πρωθυπουργού, ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά έχουν συγκροτήσει «ενιαίο μέτωπο πολιτικής υποκρισίας και εθνικιστικού λαϊκισμού». «Το Μαξίμου βγάζει non paper κατά της κ. Γεννηματά, για να καλύψει το paper Tσίπρα. Τη συνέντευξή του στους FT όπου είπε "ναι σε όλα" στην κ. Μέρκελ και για το προσφυγικό, σε βάρος των συμφερόντων της χώρας μας», αναφέρει ακόμη στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ.

Καταλήγει δε αναφέροντας, ότι «όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια του για την κ. Γεννηματά στη συνάντηση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, είναι σαφές, ότι τον ενόχλησε η στάση της, ότι δεν δέχεται υποδείξεις, κάτι που στο PES γνωρίζουν από την ίδια».

Παρακαλούμε περιμένετε ...