Καμμένος: Έχουμε τον καλύτερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης

Καμμένος: Έχουμε τον καλύτερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης

«Η συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια έντιμη συνεργασία» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Το εγκώμιο του Αλ. Τσίπρα έπλεξε από το Ζάππειο ο Πάνος Καμμένος, ακολουθώντας τον πρωθυπουργό στο βήμα, κατά την διάρκεια εκδήλωσης και ομιλιών στις  Κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τις τελευταίες εξελίξεις μετά το χθεσινοβραδινό Eurogroup και τη συμφωνία για το χρέος που επετεύχθη σε αυτό.

Με γραβάτα ο Τσίπρας στο Ζάππειο: Σήμερα είναι ιστορική μέρα

«Εξι χρόνια πριν ένα κίνημα πολιτών ενώθηκε υπό το σκοπό να επανακτήσει η πατρίδα εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια απελευθερώνοντας την χώρα από τα δεσμά του ΔΝΤ, που μας είχαν αποκόψει από τον ευρωπαϊκό κορμό, που στηρίχθηκε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα» ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος.

«Εάν οι ΑΝΕΛ και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε υποκύψει στην τρομοκρατία και στην πρόταση δυσπιστίας δεν θα φτάναμε στη σημερινή μέρα» τόνισε.

«Σήμερα είναι ιστορική ημέρα για το έθνος διότι η πατρίδα έσπασε τα δεσμά, χωρίς να χυθεί αίμα μεταξύ του λαού της όπως έγινε στις περισσότερες περιπτώσεις που το ΔΝΤ ανέλαβε τη διοίκηση χώρας. Αποφύγαμε τον εμφύλιο, το καταφέρατε εσείς τα μέλη των ΚΟ Συριζα και ΑΝΕΛ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Π. Καμμένος.

«Η συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια έντιμη συνεργασία» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. «Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι έχει έναν έντιμο και άξιο πρωθυπουργό. Τον καλύτερο που είχε μέσα στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Τον Αλέξη τον Τσίπρα».

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ λέγοντας: «Πάνο, έχουμε δρόμο μπροστά μας για να πετύχουμε να καθαρίσουμε τη χώρα από τα παραθεσμικά δίκτυα εξουσίας. Και θα το πετύχουμε.»