Σκληρές ανακοινώσεις από ΝΔ – ΗΠΑ για τη νέα άδεια του Κουφοντίνα

Σκληρές ανακοινώσεις από ΝΔ – ΗΠΑ για τη νέα άδεια του Κουφοντίνα

«Είναι αδιανόητο να εκβιάζεται το κράτος, επειδή ένας δολοφόνος κάνει απεργία πείνας.»

Με σκληρές ανακοινώσεις απάντησαν Νέα Δημοκρατία και αμερικανική πρεσβεία στην απόφαση για χορήγηση νέας άδειας στο Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Είναι αδιανόητο να εκβιάζεται το κράτος, επειδή ένας δολοφόνος κάνει απεργία πείνας. Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει αμέσως τον κατάπτυστο νόμο Παρασκευόπουλου και αμετανόητοι τρομοκράτες, όπως ο Κουφοντίνας, δεν θα παίρνουν άδεια εξόδου από τις φυλακές» επεσήμανε η ΝΔ.

Την τρίτη άδεια που έλαβε ο Δημήτρης Κουφοντίνας σήμερα το πρωί σχολίασε ο Κώστας Μπακογιάννης με ένα κείμενο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου γράφει: «Είσαι αμετανόητος δολοφόνος; Κάνε κι εσύ μια απεργία πείνας»

Την απερίφραστη καταδίκη της για τη χορήγηση νέας άδειας, από τις φυλακές Κορυδαλλού, στον Δημήτρη Κουφοντίνα, εξέφρασε και η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την τρίτη αυτή παραχώρηση άδειας σε έναν καταδικασμένο τρομοκράτη και δολοφόνο» δήλωσε σε ανακοίνωσή της και σημείωσε: «Είναι μια επαίσχυντη αδικία για τις οικογένειες των πολυάριθμων θυμάτων του και ένα περαιτέρω κίνητρο για τους αναρχικούς οπαδούς του να διαπράττουν βίαιες και καταστροφικές πράξεις στο όνομά του».