Κοντονής για τον προπηλακισμό του στα Γιαννιτσά: Κοινή δράση ΝΔ – ΧΑ

Κοντονής για τον προπηλακισμό του στα Γιαννιτσά: Κοινή δράση ΝΔ – ΧΑ

«Κοινή παρουσία και δράση 15-20 ακροδεξιών και επωνύμων στελεχών της ΝΔ με μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής»

Επίθεση στην Ν.Δ. και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή με αφορμή τις έντονες αποδοκιμασίες στις οποίες έγινε αποδέκτης κατά την επίσκεψη του στην Εισαγγελία στα Γιαννιτσά.

Ο υπουργός υποστηρίζει ότι πίσω από τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο ίδιος και η βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη κρύβονται ακροδεξιοί και επώνυμα στελέχη της ΝΔ.

Όπως αναφέρει σε δήλωση του «Η κοινή παρουσία και δράση σήμερα στα Γιαννιτσά 15-20 ακροδεξιών και επωνύμων στελεχών της ΝΔ με μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής  καταδεικνύει τον πανικό που βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα του, μετά τις αποκαλύψεις του  Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για τον τρόπο που διαπραγματευόταν η δεξιά επί 25 χρόνια και τα όσα είχε αποδεχτεί».

Ο κ. Κοντονής υπογραμμίζει: «Καταλαβαίνω την αγωνία της ΝΔ πολύ περισσότερο που σήμερα ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της μελέτης για το νέο δικαστικό Μέγαρο στην Έδεσσα, οι εργασίες του οποίου θα ξεκινήσουν άμεσα, όπως άμεσα θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί η μελέτη ΣΔΙΤ για το νέο δικαστικό Μέγαρο Γιαννιτσών. Οι 15-20 ακροδεξιοί και νεοναζί ήταν οικτρή και καταγέλαστη μειοψηφία και τέτοια θα παραμείνει».