ΑΝΕΛ: Δε στηρίζουμε τη συμφωνία, επιμένουμε μέχρι τέλους

ΑΝΕΛ: Δε στηρίζουμε τη συμφωνία, επιμένουμε μέχρι τέλους

«Δεν θα επιτρέψουμε στον τυχοδιωκτισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποσταθεροποιήσει τη χώρα», διαμηνύει ο Θεόδωρος Τοσουνίδης

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα μετά τη συνεδρίασή της και τώρα που βρίσκεται στην αίθουσα της Ολομέλειας εκπέμπει ένα μήνυμα: Καταρχήν ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευκαιρία που μας δίνει επί δύο ημέρες να τον θέσουμε ενώπιος ενωπίω. Επιτέλους να αποφασίσει ποια είναι η θέση της ΝΔ. Επιτέλους να αποφασίσει να διαλέξει μεταξύ ποιων θέσεων και γραμμών θα κινηθεί και ο ίδιος», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουμε σταθεροί: Δεν στηρίζουμε τη συμφωνία, θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους σε αυτή τη γραμμή» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τον Θανάση Παπαχριστόπουλο τόνισε «είναι ενιαία και ομόφωνη η απόφαση», ενώ στην ερώτηση αν υπάρχει βουλευτής που θα στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ, απάντησε «δεν θα επιτρέψουμε στον τυχοδιωκτισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποσταθεροποιήσει τη χώρα».

1
σχόλιο
  1. avatar Γλυκιά ομως η καρέκλα

    Ειπατε δεν θελετε Μακεδονια αλλα οχι να χασετε και τις μερες που σας απομενουν στην Βουλη. Στην λέξη "καρεκλο-κένταυρος" στην wikipedia σας βλέπω με φωτογραφία (αν και εδω που τα λέμε καλά κάνετε. Ελλαδα Here).

Παρακαλούμε περιμένετε ...