Τσίπρας: Στο τέλος της ημέρας θα μας κρίνει ο ελληνικός λαός

Τσίπρας: Στο τέλος της ημέρας θα μας κρίνει ο ελληνικός λαός

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική συνεδρίαση του Eurogroup στις 21 Ιουνίου» είπε ο πρωθυπουργός πριν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

«Διαισθάνομαι ότι η συνεδρίαση & ψηφοφορία αυτή έχει έναν ιστορικό χαρακτήρα,. Είναι η τελευταία φορά που ψηφίζουμε έναν νόμο που δεν είναι αποτέλεσμα επιλογών αυτοβούλως της κυβέρνησης αλλά διαπραγματεύσης με θεσμούς» δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, στην συζήτηση πριν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα της 4ης αξιολόγησης.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική συνεδρίαση του Eurogroup στις 21 Ιουνίου και όλες οι πλευρές συμφωνούν ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον μέρος του προβλήματος αλλά της λύσης» τόνισε, δηλώνοντας ότι το τέλος της κρίσης και η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια συνιστά επιτυχία όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλη την ΕΕ.

«Παραλάβαμε μια χώρα με άδεια ταμεία, μετά από 5 χρόνια επιτήρησης, και πετύχαμε μετά από μεγάλες δυσκολίες, επί 3 συναπτά έτη όχι μόνο να πιάνουμε τους δημοσιονομικούς στόχους αλλά να έχουμε και υπεραπόδοση» είπε ο πρωθυπουργός, ευχαριστόντας δημόσια τους Ευκλ.Τσακαλώτο, Γ.Χουλιαράκη, Δημ. Λιάκο για την δουλειά τους όλο αυτό το διάστημα.

«Αντιμετωπίσαμε όλο αυτό το διάστημα μεγάλες προκλήσεις και προβλήματα ιστορικά. Ομως στο τέλος της ημέρας θα μας κρίνει ο ελληνικός λαός» τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.

«Οι βουλευτές της πλειοψηφίας έκαναν το καθήκον τους και το ότι βγαίνουμε τον Αύγουστο από τα μνημόνια, οφείλεται στη δική στους στήριξη & ψήφο» είπε ακόμα ο πρωυθυπουργός.