Διαψεύδουν τα Σκόπια τα περί διαφωνιών στην κυβέρνηση για το ονοματολογικό

Διαψεύδουν τα Σκόπια τα περί διαφωνιών στην κυβέρνηση για το ονοματολογικό

Απάντηση στα δημοσιεύματα για τα αίτια της καθυστέρησης στην επικοινωνία Ζάεφ-Τσίπρα

«Δεν υπάρχουν διαφορετικές θέσεις και διαφωνίες στην κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ», δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μίλε Μποσνιακόφσκι, με αφορμή δημοσιεύματα σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης, ότι σε αυτές τις διαφωνίες οφείλεται η καθυστέρηση της τηλεφωνικής επικοινωνίας του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Τονίζει δε, ότι η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ ενωμένη ασχολείται με την επίλυση των διαφορών, καθώς και για την ενίσχυση της αξιοπρέπειας και της ταυτότητας των πολιτών της Δημοκρατίας. «Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ και όλα τα μέλη της κυβέρνησης είναι σταθερά προσηλωμένοι και ασχολούνται με την ίδια, ενιαία γραμμή, για την επίλυση των διαφορών και την ενίσχυση της αξιοπρέπειας και της ταυτότητας των πολιτών της χώρας», αναφέρει ο Μποσνιακόβσκι.

Προσθέτει δε, ότι «η κυβέρνηση και όλα τα μέλη της ενεργούν από κοινού για την επίτευξη του στρατηγικού στόχου της Δημοκρατίας, την ένταξη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και μέσα από τη διαδικασία αυτή την εξασφάλιση μιας καλύτερης ζωής για όλους τους πολίτες της χώρας».