Εκτός ΝΔ με εντολή Μητσοτάκη ο δήμαρχος Άργους

Εκτός ΝΔ με εντολή Μητσοτάκη ο δήμαρχος Άργους

Αιτία τα προσβλητικά του σχόλια κατά του Γιάννη Μπουτάρη

Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, μετά από προσβλητικές αναφορές του κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Καμπόσος, σε βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα του στο Facebook, καταφέρεται κατά του Γιάννη Μπουτάρη, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων «αρεστό των Εβραίων» που «φοράει το καπελάκι» και «γέρο φουκαρά».

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε:

«Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 20 μέρες μετά την αρχική χυδαία επίθεση του δημάρχου Άργους και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης,  Γιάννη Μπουτάρη, για να βρει ο πρόεδρος της ΝΔ  Κυριάκος Μητσοτάκης το θάρρος και να τον διαγράψει από το κόμμα του.

Χρειάστηκε, μάλιστα, να μεσολαβήσει άλλη μια χυδαία επίθεση -η σημερινή- του Δ. Καμπόσου κατά του Γ. Μπουτάρη μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει ένα στέλεχος του που δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί ρατσιστική και αντισημιτική ρητορική.

Το δυστύχημα είναι πως όλα αυτά δεν μας ξαφνιάζουν. Εξοργίζουν, όμως, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες».