Εξηγήσεις Κοντονή γιατί δεν ψήφισε για το νομοσχέδιο για την αναδοχή

Εξηγήσεις Κοντονή γιατί δεν ψήφισε για το νομοσχέδιο για την αναδοχή

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι σοβαροί υπηρεσιακοί λόγοι τον ανάγκασαν να μεταβεί στο υπουργείο του και να μην είναι στην Βουλή κατά την ψηφοφορία του σχετικού άρθρου περί αναδοχής παιδιών.

Αναλυτικότερα, ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρει ότι «επειδή από μερίδα του Τύπου συνεχίζεται ο σχολιασμός της απουσίας μου κατά την ονομαστική ψηφοφορία του άρθρου 8 του νομοσχεδίου περί αναδοχής στη βάση ανακριβών δηλώσεων τρίτων, θέλω να τονίσω ότι αναγκάστηκα να αποχωρήσω από τη Βουλή λίγο μετά το πέρας της ομιλίας του Πρωθυπουργού λόγω σοβαρών υπηρεσιακών λόγων και να μεταβώ στο υπουργείο Δικαιοσύνης».

Παράλληλα, συνεχίζει ο κ. Κοντονής: «Προσπάθησα να επανέλθω τάχιστα κινούμενος μάλιστα με μοτοσυκλέτα, πλην όμως για λίγα λεπτά απώλεσα τη δυνατότητα να συμμετάσχω στη διενεργηθείσα ονομαστική ψηφοφορία και να υπερψηφίσω το άρθρο 8 του νομοσχεδίου. Τα ανωτέρω από την πρώτη στιγμή έκανα γνωστά τόσο στον Πρόεδρο της Βουλής, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος,όσο και στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης».

1
σχόλιο
  1. avatar LUCI666FER

    TO OTI KE MONO DILONI KE XEKATHARIZI OTI THA TO PSIFIZE KE OTI INE IPER INE MIA XEKATHARI APNTISI.SIHRONOS,IPOURGOS ME DITIKI NOOTROPIA KE TROPO SKEPSIS SE ANTITHESI ME KAPIOUS ALOUS KOUTOPONIROUS VALKANOMESOANATOLITES POLITIKOUS.

Παρακαλούμε περιμένετε ...