Κίνημα Αλλαγής: Φιέστα-πρόκληση σε κλοιό των ΜΑΤ στη Λέσβο

Κίνημα Αλλαγής: Φιέστα-πρόκληση σε κλοιό των ΜΑΤ στη Λέσβο

«Ο κ. Τσίπρας πληρώνει τα επίχειρα της πολιτικής του» αναφέρει

«Είναι πρόκληση να διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Αναπτυξιακό Συνέδριο στη Λέσβο. Σε ένα νησί που σηκώνει μεγάλο βάρος και ταυτόχρονα πληρώνει την ανικανότητα στη διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού και τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής.

Στην ανακοίνωση σημειώνει, ότι «ο κ. Τσίπρας επιστράτευσε 17 διμοιρίες των ΜΑΤ και μια στρατιά αστυνομικών για να φτιάξουν γύρω του κλοιό ασφαλείας στη διάρκεια της επίσκεψης». Τονίζει δε, ότι «μπορεί να κρατήσουν μακριά του τους αγανακτισμένους κατοίκους, να κρύψουν για λίγο τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης στα κέντρα κράτησης, όλοι ξέρουν όμως, ότι μετά τις φιέστες τα προβλήματα θα είναι εκεί».

Το Κίνημα Αλλαγής υποστηρίζει, ότι «ο κ. Τσίπρας όφειλε να έχει ζητήσει και εξασφαλίσει οικονομική στήριξη από την ΕΕ για τα νησιά μας και τους νησιώτες, που δοκιμάζονται, όπως έχουμε ζητήσει πολλές φορές με παρεμβάσεις μας». Καταλήγει δε αναφέροντας, ότι «δεν το έπραξε και πληρώνει τα επίχειρα της πολιτικής του. Πρώτα από όλους όμως την πληρώνουν οι κάτοικοι των νησιών».

Παρακαλούμε περιμένετε ...