Δ. Καμμένος: Η Αυλωνίτου μπορεί να σκοτώσει την συγκυβέρνηση

Δ. Καμμένος: Η Αυλωνίτου μπορεί να σκοτώσει την συγκυβέρνηση

Κατηγόρησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι προκαλούν αυτούς των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα ο βουθευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος, σχετικά με τις διαρροές από την πλευρά του κόμματος για δυσαρέσκεια έναντί του, διότι προκαλεί αρνητική δημοσιότητα με την στάση του, μετά και το τελευταίο επεισόδιο με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.

Ο Δημήτρης Καμμένος απάντησε ότι «αριστερή νομιμοφροσύνη από εμένα δεν θα πάρει κανείς». Υποστήριξε δε, ότι «εγώ έχω φτιάξει τους ΑΝΕΛ μαζί με τον Πάνο Καμμένο» και πρόσθεσε ότι ο ίδιος στηρίζει σθεναρά την συγκυβέρνηση.
Επιτέθηκε δε εκ νέου στην Ελένη Αυλωνίτου, η οποία σε τηλεοπτική συνεύρεσή τους το σαββατοκύριακο τον κάλεσε να φύγει από τους ΑΝΕΛ και να ενταχθεί στη ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι οι θέσεις του ταυτίζονται με αυτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι «η κ. Αυλωνίτου είναι φαινόμενο. Έχει έναν συλλογισμό, που σκοτώνει την λογική, αλλά μπορεί να σκοτώσει και την συγκυβέρνηση».

Σχολιάζοντας ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ στο Twitter, με την οποία του επιτίθεται, λέγοντας ότι η συμπεριφορά του δεν μπορεί να γίνει ανεκτή, ιδίως βάσει όσων έχουν συμφωνηθεί με τον Πάνο Καμμένο, ο Δημήτρης Καμμένος είπε, ότι ο ίδιος ήταν αμυνόμενος στον καυγά με την κ. Αυλωνίτου και πως εκείνον θα έπρεπε να στηρίξει ο κ. Κουίκ, δηλώνοντας πάντως πως πιστεύει, ότι ο συνάδελφός του στους ΑΝΕΛ δεν έχει δει το βίντεο με την τηλεοπτική διαφωνία τους. Πρόσθεσε δε, ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνα που καλλιεργούν πρακτικές, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τις εθνικές θέσεις.

Όπως είπε «δεν είναι "επικίνδυνοι" ο Καμμένος ή η Αυλωνίτου, αλλά όσοι π.χ. λένε, ότι δεν υπήρξε Γενοκτονία των Ποντίων, όπως ο Νίκος Φίλης, δίνοντας πάσα στον Ερντογάν για να "πατήσουν" οι ανιστόρητοι ισχυρισμοί του». Καταλήγοντας είπε, ότι δεν είχε προσφάτως, ούτε σχεδιάζει κάποια επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο, συμπληρώνοντας ότι «αυτό που πρέπει να γίνει, είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν να μας προκαλούν».