Χαρακόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει το κράτος δικαίου στα Εξάρχεια

Χαρακόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει το κράτος δικαίου στα Εξάρχεια

Αφορμή αποτέλεσαν τα νέα επεισόδια χθες βράδυ στην περιοχή

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων εξαπέλυσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Μεταξύ άλλων τόνισε, ότι «τα εθιμοτυπικά πλέον επεισόδια των “συλλογικοτήτων” στο τέλος κάθε εβδομάδας στην περιοχή των Εξαρχείων συνεχίζονται χωρίς διακοπή, υπό την καθιερωμένη επίσης, απραξία του κατ’ ευφημισμόν Υπουργείου Προστασίας της Πολίτη».

Αναλυτικότερα ο κ. Χαρακόπουλος δήλωσε:

«Τα εθιμοτυπικά πλέον επεισόδια των “συλλογικοτήτων” στο τέλος κάθε εβδομάδας στην περιοχή των Εξαρχείων, συνεχίζονται χωρίς διακοπή, υπό την καθιερωμένη, επίσης, απραξία του κατ’ ευφημισμόν Υπουργείου Προστασίας της Πολίτη. Το κράτος των Εξαρχείων εξακολουθεί να βρίσκεται -ως φαίνεται- εκτός κάθε κρατικής δικαιοδοσίας, αφημένο στις διαθέσεις κάθε παράνομου στοιχείου καθώς και οργανωμένων τραμπούκων.

Για την Κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό, όλα όσα συμβαίνουν στη συγκεκριμένη περιοχή συνιστούν μια κανονικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει το κράτος δικαίου για να μη δυσαρεστηθούν φίλιες δυνάμεις του περιθωρίου. Η ελληνική κοινωνία, όμως, δεν πρόκειται ποτέ να συμφιλιωθεί με αυτήν την κατάσταση.

Η ΝΔ δεσμεύεται ότι, ως Κυβέρνηση, ο νόμος και η τάξη θα επικρατήσουν παντού και για όλους, χωρίς εξαιρέσεις».

Παρακαλούμε περιμένετε ...