Επίθεση του πρωθυπουργικού γραφείου σε μερίδα του Τύπου

Επίθεση του πρωθυπουργικού γραφείου σε μερίδα του Τύπου

Κάνει λόγο για «θάψιμο» των δηλώσεων Γιούνκερ για καθαρή έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά πρωτοσέλιδα απελπισίας» αναφέρει σε ανακοινωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, το οποίο επιτίθεται σε μερίδα του Τύπου κάνοντας λόγο για απόκρυψη των χθεσινών δηλώσεων του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την «καθαρή έξοδο» της Ελλάδας από τα μνημόνια.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «τα μέσα ενημέρωσης της διαπλοκής που επί 3 χρόνια ενημέρωναν το κοινό τους, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγεί τη χώρα στα βράχια, καταστρέφει την οικονομία, δε πιάνει τους στόχους, θα φέρει κοφτές, τέταρτο μνημόνιο, πιστοληπτική γραμμή, νέες δεσμεύσεις και πολλά αλλά, μετά τη χθεσινή επίσκεψη Γιούνκερ και τα ξεκάθαρα μηνύματα που εξέπεμψε για "καθαρή έξοδο" από τα μνημόνια, προφανώς έχασαν τον ύπνο τους. Όχι όμως και την ευρηματικότητά τους».

Συνεχίζει δε αναφέροντας ότι «και επειδή όταν η πραγματικότητα δεν τους αρέσει, συνήθως αυτή την πληρώνει στα πρωτοσέλιδα και τα δελτία ειδήσεών τους, από χθες καταβάλλουν μια ακόμη αξιέπαινη προσπάθεια να θάψουν την είδηση και να μας πείσουν, ότι η μέρα είναι νύχτα και το άσπρο, μαύρο». Καταλήγει δε αναφέροντας ότι «ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά, τόσο στους διευθυντές και τους απελπισμένους ιδιοκτήτες τους, όσο όμως και στη δύσμοιρη ενημέρωση...».

Παρακαλούμε περιμένετε ...