Δένδιας για τις φρεγάτες: Θα κρατάνε την κοιλιά τους οι Τούρκοι από τα γέλια

Δένδιας για τις φρεγάτες: Θα κρατάνε την κοιλιά τους οι Τούρκοι από τα γέλια

«Θα λένε τα "νούμερα" οι Έλληνες ούτε ξέρουν τι τους λένε οι Γάλλοι»

«Με αυτή την κυβέρνηση που φαίνεται να μην καταλαβαίνει τι της λένε, αν δείτε πόσα έχουν ετοιμοπόλεμα οι Γάλλοι αυτή τη στιγμή καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο να παραχωρήσουν δύο φρεγάτες» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας μιλώντας στον Realfm.

«Έκανα μια συζήτηση και μου ανέλυσαν τις επιχειρησιακές υποχρεώσεις του γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού, αυτό που μένει ως ετοιμοπόλεμο αν δοθούν οι δύο φρεγάτες δεν είναι επαρκές. Φαίνεται ότι η κυβέρνηση πρόχειρα αντιμετώπισε τα πράγματα, ίσως τους είπαν να στείλουν δύο φρεγάτες στην ανατολική Μεσόγειο, όχι να σας δώσουμε δύο φρεγάτες, κάτι εντελώς διαφορετικό» σημείωσε.

«Φαντάζομαι θα κρατάνε την κοιλιά τους οι Τούρκοι από τα γέλια, διότι οι Τούρκοι όταν το είδαν αυτό το πράγμα προφανώς και θα λένε τα "νούμερα" οι Έλληνες ούτε ξέρουν τι τους λένε οι Γάλλοι. Είναι δυνατόν να γελοιοποιούμε έτσι την χώρα;» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως σημείωσε: «Η κυβέρνηση αδιαφορεί πλήρως και είναι τελείως ανίκανη να πραγματοποιήσει ακόμα και πράγματα που είναι μέσα στο ιδεολογικό της πεδίο. Δεν μπορεί. Γελοιοποιείται συνεχώς. Ρεζίλι των σκυλιών. Ο σχεδιασμός υπάρχει, οι δυνατότητες υπάρχουν αλλά πρέπει κάποιος να τα κάνει με λόγια δεν γίνεται».