Τόσκας: Ούτε βήμα πίσω στη μάχη κατά της ακροδεξιάς τρομοκρατίας

Τόσκας: Ούτε βήμα πίσω στη μάχη κατά της ακροδεξιάς τρομοκρατίας

«Το υλικό που έχει κατασχεθεί είναι μεγάλο και οι έρευνες θα συνεχιστούν για αρκετό καιρό ακόμη»

Σε ανυποχώρητο αγώνα κατά της ακροδεξιάς τρομοκρατίας αναφέρεται ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» τονίζει πως «δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ούτε βήμα πίσω».

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφορικά με την εξέταση του υλικού για την οργάνωση Combat 18 σημειώνει ότι «το υλικό που έχει κατασχεθεί είναι μεγάλο και οι έρευνες θα συνεχιστούν για αρκετό καιρό ακόμη». Σε ερώτηση σχετικά με την κλιμάκωση της επιθετικότητας της Χρυσής Αυγής ο κ. Τόσκας λέει πως «δεν υπάρχει περίπτωση μια κυβέρνηση της Αριστεράς να αφήσει τέτοιες δραστηριότητες να υπονομεύσουν τη δημοκρατία».

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη απαντώντας στην κριτική της ΝΔ για θέματα ασφάλειας σημειώνει ότι «η ασφάλεια στη χώρα μας είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο απ’ ό,τι στη δική της διακυβέρνηση» και συμπληρώνει: «Παλιότερα η αστυνομία έπαιρνε άδεια προκειμένου να κάνει μια επιχείρηση ανάλογα με το ποιοι εμπλέκονταν».