Ο Λαφαζάνης πάνω σε κλούβα των ΜΑΤ και άλλα απρόοπτα

Ο Λαφαζάνης πάνω σε κλούβα των ΜΑΤ και άλλα απρόοπτα

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ καταγγέλλει προβοκάτσια με τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη

Επεισοδιακή συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών πραγματοποίησαν και σήμερα μέλη της ΛΑΕ και του κινήματος «Δεν πληρώνω», μπροστά από συμβολαιογραφείο στην οδό Πανεπιστημίου 56.

Παρά τα ισχυρά αστυνομικά μέτρα, τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας και άλλων κινημάτων συγκεντρώθηκαν έξω από το συμβολαιογραφείο διαμαρτυρόμενοι για πλειστηριασμό ισόγειου καταστήματος 162,5 τμ στη Λάρισα, με 1η προσφορά στα 85.000 ευρώ για υποθήκη 138.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, ένας διαδηλωτής ανέβηκε πάνω σε μία κλούβα της αστυνομίας, με τη βοήθεια μίας σκάλας και του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος στη συνέχεια ανέβηκε και ο ίδιος πάνω στη κλούβα.

Την ώρα που ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επιχειρούσε να κάνει δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης, ακουγόταν στη «διαπασών» το γνωστό τραγούδι «Παράλληλα» του Νότη Σφακιανάκη. Ο κ. Λαφαζάνης πάντως, καθώς και αρκετοί από τους συγκεντρωμένους, κατήγγειλε πως οι ίδιοι οι αστυνομικοί ζήτησαν από καταστηματάρχη να ανεβάσει την ένταση της μουσικής, με τον ίδιο να αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με το περιστατικό.