«Να ζητήσει συγγνώμη ο Κατσίκης-Δεν είναι προϊόν ανταλλαγής οι Έλληνες στρατιωτικοί»

«Να ζητήσει συγγνώμη ο Κατσίκης-Δεν είναι προϊόν ανταλλαγής οι Έλληνες στρατιωτικοί»

Επίθεση του Δημήτρη Καμμένου στον βουλευτή των ΑΝΕΛ

Την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Καμμένου προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη να εξεταστεί το ενδεχόμενο ανταλλαγής των οχτώ τούρκων στρατιωτικών με τους δύο Έλληνες, μετά και τις δηλώσεις Ερντογάν.

«Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών, που είναι σαν να τους λέει ότι τα παιδιά τους είναι "προϊόν ανταλλαγής". Δεν είναι προϊόν ανταλλαγής οι δύο έλληνες στρατιώτες που κρατούνται παράνομα από το καθεστώς» επισήμανε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Είναι αυθαίρετη και λάθος η δήλωσή του. Η άποψη του Κατσίκη είναι προσωπική, και καλό είναι όταν είμαστε πολιτικοί να μην εκφράζουμε προσωπικές απόψεις», πρόσθεσε.

«Προσωπική άποψη»

«Εκφράζω προσωπική άποψη» διευκρίνισε ο Κώστας Κατσίκης, τοποθετούμενος για την αναφορά του στον ΣΚΑΪ μετά τις έντονες αντιδράσεις.

«Αναφέρθηκα σε ένα υποθετικό και μόνο σενάριο, βάσει του οποίου αναρωτήθηκα εάν θα μπορούσαμε υπό την προϋπόθεση ότι δεν δημιουργείται πρόβλημα με τη δικαιοσύνη να εξετάσουμε το ενδεχόμενο ανταλλαγής, εφόσον έχει περισσότερα οφέλη από ό,τι κόστος για τη χώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Σε κάθε περίπτωση, σέβομαι τη Δικαιοσύνη και εκφράζω προσωπική άποψη, ούτε του προέδρου μου, ούτε του κόμματός μου», πρόσθεσε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...