Αυτοί είναι οι μετρ της εξαπάτησης

Πρωταπριλιά και όλο και κάποιος σας έκανε μια φάρσα ή σας εξαπάτησε;

Ε λοιπόν συγκριτικά με αυτούς τους εκπροσώπους του ζωικού βασιλείου, αυτά που πάθατε, δεν είναι τίποτα. Γιατί αυτοί είναι οι μαιτρ της εξαπάτησης.

Και επειδή χρησιμοποιούν τα... τρικ τους για να προστατευτούν από τους θηρευτές τους ή να προσελκύσουν το άλλο φύλο ή να βρουν τροφή, στο εκπληκτικό βασίλειο των ζώων είναι... κάθε μέρα Πρωταπριλιά...

Χταπόδια και σουπιές

Μπορούν εν ριπή οφθαλμού να αλλάξουν το χρώμα τους για να καμουφλαριστούν στο περιβάλλον τριγύρω τους.

Ερμίνες

Μπορεί ο περίεργος χορός της ερμίνας να φαντάζει διασκεδαστικός, στην πραγματικότητα δεν είναι παρά ένας υπνωτισμός μέχρι θανάτου: υπνωτίζει το θύμα και όταν αυτό είναι αρκετά ζαλισμένο, του επιτίθεται.

Βατραχόψαρο

Μισό ψάρι, μισό βάτραχος όπως δηλώνει και το όνομα του, το βατραχόψαρο περιμένει τη λεία του να έρθει σε εκείνο. Καμουφλάρεται ανάμεσα σε σφουγγάρια και κοράλλια και την κατάλληλη στιγμή... εμφανίζεται.

Το φίδι με τα δυο κεφάλια

Μπορεί να μοιάζει σαν να έχει δυο κεφάλια στην πραγματικότητα όμως δεν είναι τίποτε άλλο από την ουρά του. Ξεγελά τους θηρευτές του καθώς μοιάζει σαν το φίδι να είναι έτοιμο να επιτεθεί. Στην πραγματικότητα όμως απλά αποθαρρύνει τους εχθρούς του ενώ το ίδιο, με το πραγματικό του κεφάλι μπροστά αναζητά τη δική του τροφή.Έξυπνο...