Ελισάβετ… μπανάνα: Η Αυτής Μεγαλειότης τάισε ελέφαντα

Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος τάισαν σήμερα μπανάνες ελέφαντες σε πάρκο

Ελισάβετ... μπανάνα! Και μάλιστα από βασιλικά χέρια! Η Αυτής Μεγαλειότης, βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας τάισε σήμερα μπανάνες ελέφαντα που φιλοξενείται στο Κέντρο Φροντίδας Ελεφάντων στον ζωολογικό κήπο ZSL Whipsnade Zoo, στα περίχωρα του Λονδίνου.

Μάλιστα, ένας ελέφαντας από το κοπάδι που απόλαυσε το σνακ είναι συνονόματος με τη βασίλισσα και λέγεται κι αυτός Ελισάβετ.

Η βασίλισσα είναι χορηγός της Ζωολογικής Εταιρείας του Λονδίνου μαζί με το σύζυγό της Φίλιππο.

Τα συμπαθή παχύδερμα έδειξαν να ενθουσιάζονται από τους εκλεκτούς επισκέπτες (για την ακρίβεια μάλλον από τις μπανάνες αλλά...). «Οι ελέφαντες, όταν είδαν την Αυτής Μεγαλειότητα, ενθουσιάστηκαν και, πράγματι, το γνωρίζουμε αυτό, καθώς παρακολουθούμε τον τρόπο που επικοινωνούν μεταξύ τους και μπορέσαμε να αντιληφθούμε ότι χάρηκαν με όσα έβλεπαν να εκτυλίσσονται» δήλωσε ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου Ντέιβιντ Φιλντ.

Ο ελέφαντας που ονομάζεται Ελισάβετ γεννηθηκε πέρσι μία ημέρα πριν από τα 90α γενέθλια της βασίλισσας. «Η μικρή Ελισάβετ δεν συναντήθηκε με τη βασίλισσα. Είναι μικρή σε ηλικία και απρόβλεπτη» στις αντιδράσεις της, είπε ο Φιλντ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...