Oι “πράσινοι” διάσημοι του πλανήτη

Η ζωή στο φως της δημοσιότητας , δεν μπορεί να είναι εύκολη. Πολλές διασημότητες χρησιμοποιούν τη δημοσιότητα για να επιστήσουν την προσοχή του κόσμου σε διάφορα σημαντικά θέματα. Οι περισσότεροι γνωρίζουν καλά ότι εκμεταλλευόμενοι την αναγνωρισιμότητά τους μπορούν να κερδίσουν την προσοχή και να γίνουν "Το" πρόσωπο του περιβαλλοντικού κινήματος, όπως αναφέρει η Huffinghton Post. 

Όπως έγραψε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ όταν αγωνιζόταν κατά της κατασκευής του αγωγού Keystone XL: "Κάθε φορά σε μια στιγμή έρχεται μια ευκαιρία, η οποία αποτελεί για όλους τη λύση . "

Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλά περιβαλλοντικά ζητήματα έχουν πλέον υποστηρικτές διάφορες διασημότητες.

Θέλετε να ξέρετε που θα αγοράσετε vegan παπούτσια ; Απλά κοιτάξτε το blog της Alicia Silverstone.

Είστε περίεργος για τις συνέπειες της μόλυνσης του υπεδάφους;

Διαβάστε μερικά από τα άρθρα του Mark Ruffalo για το θέμα αυτό.

Και αν ψάχνετε για έναν διάσημο για να σας χτυπήσει φιλικά τον ώμο όταν διαμαρτύρεστε κατά του αγωγού Keystone XL , η Daryl Hannah είναι η γυναίκα που ζητάτε!.

Στη λίστα λίστα με μερικές από τις πολλές διασημότητες που υποστηρίζουν το 'πράσινο κίνημα' περιλαμβάνονται επίσης οι: Νάταλι Πόρτμαν, Στινγκ και Τρούντι Στίλερ, Ντάριλ Χάνα, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Ριάνα, Μέριλ Στριπ, Ζιζέλ, Λεονάρντο ντι Κάπριο, Αλίσια Σίλβερστόουν, Τζορτζ Κλούνι, Μπραντ Πιτ..