Η άνιση μάχη: Ηλικιωμένος κροκόδειλος VS καρχαρία

Ένας καρχαρίας και ένας ηλικιωμένος κροκόδειλος παλεύουν. Προσπαθώντας ίσως να επιβεβαιώσουν το νόμο της επικράτησης του ισχυροτέρου.

Η... μονομαχία έλαβε χώρα σε ένα ποτάμι στης Αυστραλίας, μπροστά στα μάτια έκπληκτων τουριστών, οι οποίοι παρακολουθούσαν το περιστατικό.

Όλα συνέβησαν όταν οι επιβάτες ενός ποταμόπλοιου, έκαναν τη βόλτα τους στον ποταμό Adelaide, κοντά στο εθνικό πάρκο του Kakadu. To γκρουπ των τουριστών παρακολουθούσε ανέμελο μία ομάδα κροκοδείλων να παλεύουν για ένα κομμάτι βουβαλίσιου κρέατος.

Ανάμεσά τους ξεχώριζε το συγκεκριμένο ερπετό, το οποίο ονομάστηκε Βρούτος. Ήταν όντως το πιο εντυπωσιακό και επιβλητικό απ' όλα. Η ηλικία του μάλιστα, εκτιμάται γύρω στα 80, ενώ το μήκος του φτάνει τα 5,5 μέτρα.

Την ώρα που το ποταμόπλοιο πήρε το δρόμο της επιστροφής, οι επιβάτες είδαν ξαφνικά τον θηριώδη κροκόδειλο να σφίγγει στα σαγόνια του τον καρχαρία και να χρίζεται νικητής στην άνιση, όπως εξελίχθηκε, μάχη, βάζοντας τέλος στην απορία για το ποιος από τους δύο θα μπορούσε να είναι ο νικητής.