Σεμινάρια – κλειδί για την είσοδο του ελληνικού εμπορίου στην ψηφιακή εποχή

Σεμινάρια – κλειδί για την είσοδο του ελληνικού εμπορίου στην ψηφιακή εποχή

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της Digital Transformation Academy in Retail

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Α’ κύκλος της πρώτης ολοκληρωμένης ακαδημίας στην Ελλάδα για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των επιχειρήσεων λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου, που δημιουργήθηκε από την «Εξέλιξη» σε συνεργασία με την eSkills Center και την υποστήριξη της Beiersdorf Hellas.

Στο πρώτο κύκλο μαθημάτων, στελέχη από επιχειρήσεις λιανεμπορίου καθώς και από φαρμακεία, παρακολούθησαν 60 ώρες εκπαίδευσης, κατά τη διάρκεια των οποίων καλύφθηκε όλο το φάσμα των εργασιών και παρεμβάσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός, που αφορά το νέο πλαίσιο λειτουργίας όλων των τμημάτων ενός οργανισμού ως αποτέλεσμα της εφαρμογής των ψηφιακών τεχνολογιών, πλαισιώνεται από αλλαγές σε δεξιότητες, διαδικασίες, επιχειρησιακά συστήματα & εργαλεία, επιχειρηματικά μοντέλα, οργανωτικές δομές και εταιρική κουλτούρα.

Οι 15 εξιδεικευμένοι εκπαιδευτές προετοίμασαν τους συμμετέχοντες σε θέματα που αφορούν τα τμήματα IT, HR, Marketing, Logistics και Customer Experience, ώστε να είναι σε θέση να οδηγήσουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Ο επόμενος κύκλος της ακαδημίας ξεκινάει στις 5 Φεβρουαρίου 2018 και θα υλοποιηθεί στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη.

Η Beiersforf Hellas συμβάλει στην υλοποίηση της ακαδημίας “Digital Transformation in Retail”, με στόχο να υποστηρίξει έμπρακτα τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα και να συνεισφέρει στην εξέλιξη του λιανεμπορίου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site της «Εξέλιξης».

Σχετικά με το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αναδυόμενους τομείς της οικονομίας και έχει στόχο την υποστήριξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας. Στον πυλώνα της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας δημιούργησε το 2014 την πρώτη ακαδημία Ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας, e-Academy, με 2 ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα το Digital Marketing Practitioner & το e-Commerce Project Manager που αριθμούν πάνω από 500 αποφοίτους από μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Παράλληλα, εμπλουτίζει συνεχώς τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, παρακολουθώντας τις τάσεις του σύγχρονου επιχειρείν.

Σχετικά με την eSkills Center της Convert Group

H Convert Group είναι μία αμιγώς συμβουλευτική εταιρία για το eBusiness, το eCommerce και το Digital Transformation στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε από τον Παναγιώτη Γκεζερλή και προσφέρει υπηρεσίες σε μεγάλο πελατολόγιο, στους τομείς του eConsulting, eTalent, Recruiting και eMarket Research.Ταυτόχρονα, μέσω του εκπαιδευτικού της BU, της eSkills Center, διοργανώνει εξαιρετικά διήμερα εκπαιδευτικά συνέδρια, παρέχει κορυφαίο eLearning περιεχόμενο, υλοποιεί ενδοεταιρικές εκπαιδεύσεις, υποστηρίζει εκπαιδευτικούς φορείς και εκπροσωπεί τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις digital marketing διεθνώς.

Σχετικά με την Beiersdorf AG

Η εταιρία καλλυντικών Beiersdorf AG είναι ο κορυφαίος πάροχος καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων για τη φροντίδα του δέρματος, με περισσότερα από 130 χρόνια εμπειρίας. Η εταιρεία εδρεύει στο Αμβούργο, έχει πάνω από 17.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο και είναι εισηγμένη στο DAX. Το οικονομικό έτος 2015 η Beiersdorf σημείωσε πωλήσεις ύψους 6,7 δις €. Η NIVEA, που ανήκει στη Beiersdorf, είναι η Νο1 μάρκα περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας παγκοσμίως*. Ανάμεσα σε άλλα ονόματα που περιλαμβάνονται στο επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας είναι οι Eucerin, La Prairie, Liposan και Hansaplast. Η θυγατρική εταιρία tesa SE είναι ένας από τους παγκόσμιους κύριους κατασκευαστές αυτοκόλλητων προϊόντων και συστημάτων για τη βιομηχανία, το εμπόριο και τους καταναλωτές.