Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στο ∆ιεθνές Συνέδριο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας (ITIC Global 2023)

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στο ∆ιεθνές Συνέδριο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας (ITIC Global 2023)

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συµµετείχε στο ∆ιεθνές Συνέδριο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας ITIC Global 2023, που διεξήχθη τον Νοέμβριο στη Βαρκελώνη.

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο συνέδριο, στο οποίο έλαβαν μέρος εταιρείες που παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών υγείας σε ασθενείς κατά τη διάρκεια παραμονής τους σε µία ξένη χώρα.

Στο συνέδριο ITIC Global 2023 συµµετείχαν πάνω από 1.000 σύνεδροι από όλους τους τομείς της παγκόσμιας αγοράς της ταξιδιωτικής ασφάλισης και της ασφάλισης υγείας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να ενδυναμώσουν υφιστάμενες συνεργασίες, καθώς και να εδραιώσουν νέες.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου πάνω από 500 σύνεδροι επισκέφθηκαν το περίπτερο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, ενώ πραγματοποιήθηκε σειρά συναντήσεων με Ασφαλιστικές Εταιρείες και Εταιρίες Βοηθείας κατά τη διάρκεια των οποίων ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες Επειγόντων περιστατικών που διαθέτουν οι Κλινικές & το Κέντρο Διεθνών Ασθενών του Ομίλου.

Ο Όμιλος εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή του Ιατρικού Ψυχικού, Στέφανο Ταψή και από τα στελέχη του Κέντρου Διεθνών Ασθενών, Ευάγγελο Καρατασίδη, Operations Manager, Assistance Co & Development και Μαρία Διονυσάτου, Business Development Manager.

Το Κέντρο Διεθνών Ασθενών του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών είναι υποδειγματικά οργανωμένο και στελεχωμένο από έμπειρο και πολύγλωσσο προσωπικό, με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των Διεθνών Ασθενών μας, προσφέροντας τους 24/7 VIP υπηρεσίες.

Ο Ιατρικός Τουρισμός και οι Διεθνείς Ασθενείς αποτελούν στρατηγική προτεραιότητα για τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, καθώς περισσότεροι από 8.500 διεθνείς ασθενείς νοσηλεύονται ετησίως στις δομές του και περισσότεροι από 27.000 διεθνείς ασθενείς επισκέπτονται τα εξωτερικά του ιατρεία, ορισμένοι σε συνεργασία με μεγάλες Ασφαλιστικές Εταιρείες και Εταιρίες Βοηθείας (Assistance).