Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών κοντά στους πληγέντες με παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών κοντά στους πληγέντες με παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας

Παραδόθηκαν στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στεκόμενος στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πλημμύρες απέστειλε ανθρωπιστική βοήθεια. 

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου έφτασαν στην Καρδίτσα φορτία με: κρεβάτια, στρώματα και μαξιλάρια, για να καλύψουν τις βασικές ανάγκες συμπολιτών μας. 

Τα παραπάνω φορτία με την ανθρωπιστική βοήθεια παραδόθηκαν στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο.

Ο Σεβασμιότατος μετά την παραλαβή της βοήθειας δήλωσε: 

«Παραλάβαμε την ανθρωπιστική βοήθεια την οποία μας έστειλε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και περιλαμβάνει κρεβάτια, στρώματα και μαξιλάρια. Το υλικό θα μοιραστεί στα χωριά μας και όπου αλλού παρίσταται σχετική ανάγκη ώστε να επιστρέψουν οι άνθρωποι στα σπίτια τους και να κοιμούνται μέσα σε αυτά.

Η φιλάνθρωπη προσφορά και το αίσθημα της αλληλεγγύης αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της κουλτούρας του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. Το ήθος, η ακεραιότητα και ο επαγγελματισμός χαρακτηρίζουν όλο το προσωπικό που στελεχώνει τον Όμιλο και ιδιαίτερα τον ιδρυτή αυτού, Πρόεδρο Δρ. Γεώργιο Αποστολόπουλο. 

Εκφράζουμε από καρδιάς τις θερμές ευχαριστίες μας για τη φιλάνθρωπη αυτή προσφορά αγάπης και ευχόμαστε όπως αποβεί παράδειγμα προς μίμηση.»  

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, αναφερόμενος στην αποστολή βοήθειας δήλωσε:

«Η αποστολή της βοήθειας αυτής αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στους δοκιμαζόμενους από τη θεομηνία συμπολίτες μας. Ο Όμιλός μας θα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των πλημμυροπαθών.»