Γενική Κλινική HOSPITALITY: Συμμαχία με το Πανεπιστήμιου Anhui

Γενική Κλινική HOSPITALITY: Συμμαχία με το Πανεπιστήμιου Anhui

Με άξονα την πολύπλευρη στρατηγική εξωστρέφειας και συνέργειας με φορείς της πόλης

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, η διοίκηση και το προσωπικό της Γενικής Κλινικής HOSPITALity υποδέχτηκαν πρόσφατα αντιπροσωπεία από το Πανεπιστήμιο Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής της κινεζικής επαρχίας Anhui στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο κέντρο της Αθήνας. Η επίσκεψη είχε ως στόχο την πλήρη παρουσίαση των υπηρεσιών και του τρόπου διαχείρισης της κλινικής, καθώς και να ενισχύσει την ανταλλαγή γνώσεων στην ειδικότητα της διαχείρισης πόνου.

Πιο συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον Zhou Tao, Επιθεωρητή Δεύτερου Επιπέδου της Επιτροπής Υγείας της επαρχίας Anhui, τον Xu Fan, Αντιπρόεδρο του Πανεπιστημίου Κινεζικής Ιατρικής του Anhui, τον Wu Huacheng, Υποδιευθυντή του Τμήματος Ανάπτυξης Κινεζικής Ιατρικής στην Επιτροπή Υγείας της επαρχίας Anhui, τον Yang Wenming, Πρόεδρο του Πρώτου Συνεργαζόμενου Νοσοκομείου με το Πανεπιστήμιο Κινεζικής Ιατρικής του Anhui, τον Dong Changwu, Πρόεδρο του Δεύτερου Συνεργαζόμενου Νοσοκομείου με το Πανεπιστήμιο Κινεζικής Ιατρικής του Anhui και τον Pan Yinxing, ο οποίος, ως διερμηνέας διευκόλυνε την απρόσκοπτη επικοινωνία κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.

Μετά το θερμό καλωσόρισμα από την κα Βανέσα Δεληχρήστου, Γενική Διευθύντρια της Κλινικής HOSPITALity, τα μέλη της αντιπροσωπείας γνωρίστηκαν με τη διοικητική ομάδα της κλινικής και ξεναγήθηκαν στους χώρους, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις καλά σχεδιασμένες μονάδες φροντίδας των ασθενών και τον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ μάλιστα εξέφρασαν την εκτίμησή τους για την πρακτική δέσμευση της HOSPITALity προς τις σύγχρονες υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω συνάντηση έλαβε χώρα με αφορμή το Μνημόνιο Συνεργασίας που υπογράφηκε μεταξύ του Ινστιτούτου Ιατρικής & Συμπληρωματικής Θεραπείας, που εδρεύει στο Χαλάνδρι, και της Γενικής Κλινικής HOSPITALity, με στόχο την εκπαίδευση των ιατρών στις ολιστικές  ιατρικές υπηρεσίες.

Με άξονα την πολύπλευρη στρατηγική εξωστρέφειας και συνέργειας με φορείς της πόλης μας, η κα Βανέσα Δεληχρήστου, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Στην Γενική Κλινική HOSPITALity επενδύουμε καθημερινά σε δράσεις, με τις οποίες επιδιώκουμε την ανάδειξη της χώρας μας σε κορυφαίο προορισμό τουρισμού Υγείας, καθώς είναι εμφανείς οι πολλές προοπτικές του. Μέσα από το Μνημόνιο αυτό, πιστεύουμε πως, με έμφαση στα δυνατά σημεία της κάθε πλευράς, θα μπορέσουμε από κοινού να αναβαθμίσουμε το επίπεδο φροντίδας και να θέσουμε ένα νέο σημείο αναφοράς. Επιπλέον, η τεχνογνωσία και η συνεχής εκπαίδευση που θα προσφέρουν οι συνεργάτες μας από το Πανεπιστήμιο Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής του Anhui, αναμένεται να προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες και στις παρεχόμενες υπηρεσίες στο Ιατρείο Πόνου της κλινικής μας», τονίζει η κα Δεληχρήστου, η οποία συμπληρώνει: «Η σύμπραξη αυτή επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά τη δέσμευσή μας να θέτουμε τον ασθενή στο επίκεντρο της δραστηριότητάς μας και ανυπομονούμε για τον θετικό αντίκτυπό της σε όσους αξιοποιήσουν  τις υπηρεσίες μας!».

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με τη γενική κλινική HOSPITALity, μπορείτε να καλείτε στο 210-8663064. Ενημερωθείτε για την κλινική HOSPITALity στο hospitalityclinic.gr και ακολουθήστε την στο Facebook και Instagram.