Εταιρική εκδήλωση της BD ΕΛΛΑΣ αναφορικά με τους στόχους και τις προκλήσεις του μέλλοντος

Εταιρική εκδήλωση της BD ΕΛΛΑΣ αναφορικά με τους στόχους και τις προκλήσεις του μέλλοντος

Στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΑΘΗΝΑΪΣ» στις 17 Νοεμβρίου 2021

Mία άκρως ενδιαφέρουσα εταιρική εκδήλωση διοργάνωσε η BD ΕΛΛΑΣ στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΑΘΗΝΑΪΣ» στις 17 Νοεμβρίου 2021, θέτοντας τους στόχους-ορόσημα της εταιρείας για το μέλλον, προβαίνοντας παράλληλα σε μια σύνοψη των διδαγμάτων που μας άφησε η υγειονομική διαχείριση της πανδημίας, ώστε οι φορείς και οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά υγείας να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προκλήσεις του μέλλοντος. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο ενεργειών που η BD πραγματοποιεί σε παγκόσμιο επίπεδο, στοχεύοντας στη συνεχή ανάπτυξη των ανθρώπων της, αλλά και την ενίσχυση του ρόλου τους, σε μια προσπάθεια συν- διαμόρφωσης του εταιρικού της οράματος.

Στιγμιότυπο από το πάνελ με θέμα τον καρκίνο του μαστού: Από αριστερά διακρίνονται: H κ. Βάνια Σταφυλά, Χειρουργός Μαστού στο Νοσοκομείο «ΡΕΑ», η κ. Χριστίνα Παπαγεωργίου, Τμ. Πωλήσεων BDI Oncology Ελλάδος και η κ. Κυριακή Κοκονέζη, Έφορος ΔΣ Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» – Εκπαιδευμένη Εθελόντρια.

Ανάμεσα στις συνεδρίες της εκδήλωσης, η οποία μεταδόθηκε με live-streaming σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται η BD, ξεχώρισε το πάνελ στο οποίο συμμετείχε ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Α.Π.Υ, κ. Δήμος Μπαρτσώκας και το επιτελείο του, στο οποίο συζητήθηκε το πλάνο αναδιοργάνωσης της Ε.Κ.Α.Π.Υ στην ψηφιακή εποχή, ώστε ο φορέας να είναι σε θέση να ανταποκριθεί με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις απαιτήσεις του αύριο. Αναμφισβήτητα από τα πιο εντυπωσιακά βήματα που σχεδιάζει η Ε.Κ.Α.Π.Υ. είναι η εξωστρέφεια προς την αγορά, δίνοντας ουσιαστικό βήμα στις ιδιωτικές εταιρείες του κλάδου υγείας να μοιραστούν την εμπειρία τους από τα επιμέρους segments της αγοράς στα οποία δραστηριοποιούνται. Με τον τρόπο αυτόν, η εξειδικευμένη γνώση του ιδιωτικού τομέα θα αποτελέσει τη γόνιμη βάση πάνω στην οποία θα διαβουλεύεται η επιτροπή των ειδικών για θέματα που αφορούν τα χαρακτηριστικά και τις διαδικασίες των επιμέρους διαγωνισμών. Ο κ. Μπαρτσώκας, εξειδικεύοντας τα βήματα που θα υλοποιηθούν σε έναν χρονικό ορίζοντα τριετίας, εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους, καθώς παρουσίασε ένα συγκροτημένο πλάνο ενεργειών που ουσιαστικά εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην εφοδιαστική αλυσίδα του ΕΣΥ.

Πιστή στο όραμά της να βρίσκεται δίπλα στους ασθενείς, η BD, δεν θα μπορούσε παρά να δώσει βήμα στο πλαίσιο της εκδήλωσης και στους ίδιους τους ασθενείς, όπως πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στο πάνελ με θέμα τον καρκίνο του μαστού, όπου η κα. Κυριακή Κοκονέζη, Έφορος ΔΣ του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «Άλμα Ζωής» και Εκπαιδευμένη Εθελόντρια μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία, όταν ήρθε αντιμέτωπη με τη νόσο. Δίνοντας έμφαση στην σημασία της ψυχολογικής υποστήριξης των γυναικών που μπαίνουν σε αυτή τη σκληρή περιπέτεια έστειλε το δικό της αισιόδοξο μήνυμα, υπογραμμίζοντας τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης. Από την πλευρά της, η Χειρουργός Μαστού, κα. Βάνια Σταφυλά προέβη σε μια σύντομη και κατατοπιστική επισκόπηση της νόσου και των σύγχρονων εργαλείων που βρίσκονται στη φαρέτρα της ιατρικής για την επιτυχή αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Στιγμιότυπο από τη συνεδρία που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Προέδρου της Ε.Κ.Α.Π.Υ. και του επιτελείου του. Από αριστερά διακρίνονται: Η κ. Αρχ. Γκιώνη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Διαγωνισμών & Συμβάσεων, η κ. Α. Μπαλώσου, Προϊσταμένη Τμήματος Διαγωνισμών, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος BDI Greece, κ. Μ. Τριποδιανός, ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Α.Π.Υ., κ. Δ. Μπαρτσώκας, ο κ. Ευ. Κολοβός, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Μητρώου Προμηθειών και η κ. Αντ. Καλαφατέλη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας της Ε.Κ.Α.Π.Υ.

«Στην BD διαχρονικά επενδύουμε σε καινοτόμες λύσεις που συνδράμουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους επαγγελματίες υγείας στο καθημερινό τους έργο. Δεν ξεχνάμε όμως, ποτέ ότι τελικοί αποδέκτες των προϊόντων μας είναι οι ίδιοι ασθενείς και παραμένει πάγια δέσμευσή μας η παροχή ιατροτεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών που κάνουν τη διαφορά στη ζωή τους. Εκδηλώσεις όπως η σημερινή, μας βοηθούν να θυμόμαστε τις αξίες που ενστερνιζόμαστε ως εταιρεία και θέτουν γόνιμους προβληματισμούς για το πώς θα πρέπει να αξιοποιούμε τη γνώση και τα διδάγματα του παρελθόντος, ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις προκλήσεις και τους μετασχηματισμούς που επιφυλάσσει το μέλλον στην αγορά της υγείας», δήλωσε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος BDI Greece κ. Μανώλης Τριποδιανός, αναφερόμενος στην εκδήλωση.