Η επαναστατική μέθοδος Vaser lipo: Πώς λειτουργεί και τι μπορεί να μας προσφέρει

Η επαναστατική μέθοδος Vaser lipo: Πώς λειτουργεί και τι μπορεί να μας προσφέρει

Πού εφαρμόζεται;

Η λιποαναρρόφηση είναι μια από τις δημοφιλέστρες επεμβάσεις και όχι άδικα, αφού μπορεί να απομακρύνει οριστικά το επίμονο τοπικό λίπος ακόμη και από τις πλέον δύσκολες περιοχές.

Το λίπος έχει την τάση να συσσωρεύεται σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, δημιουργώντας λιποαποθήκες, οι οποίες διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και συνδέονται με το φύλο και την κληρονομικότητα. Οι λιποαποθήκες δεν μπορούν να απομακρυνθούν ακόμη και μετά από δίαιτα ή γυμναστική. Εκεί ακριβώς επεμβαίνει η λιποαναρρόφηση.

Vaser lipo

Μια από τις πλέον προηγμένες τεχνικές λιποαναρρόφησης είναι το Vaser Lipo. Το Vaser είναι ένα μηχάνημα υπερήχων 3ης γενιάς το οποίο διοχετεύει παλλόμενη ενέργεια στους ιστούς, επιτυγχάνοντας ομοιόμορφη ρευστοποίηση λίπους χωρίς να τραυματίζει τα αγγεία. Στη διάρκεια της επέμβασης πραγματοποιούνται μικροσκοπικές τομές στην περιοχή. Με την βοήθεια της συσκευής υπερήχων, οι μεμβράνες των λιποκυττάρων διασπώνται και το περιεχόμενο ρευστοποιείται. Στη συνέχεια το λίπος απομακρύνεται μέσω ειδικής ατραυματικής κάνουλας. Παράλληλα μπορεί να γίνει και λιπομεταφορά ώστε να δημιουργηθούν καμπύλες σε άλλα σημεία του σώματος.

Πού εφαρμόζεται;

Στις γυναίκες εφαρμόζεται συνήθως σε περιοχές όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί, ενώ στους άνδρες στην κοιλιά, την μέση και το στήθος. Πραγματοποιείται επίσης στα γόνατα, τους βραχιόνες και τον λαιμό. Αυτό που την κάνει να υπερτερεί σε σύγκριση με την κλασική είναι πως δεν απομακρύνει απλώς το λίπος αλλά προσφέρει σύσφιξη και βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρχουν δραματικές αλλαγές στο σωματικό βάρος, καθώς ο αριθμός των λιποκυττάρων στους ενήλικες είναι σταθερός και δεν αυξάνεται μετά την εφήβεια.

Κυτταρίτιδα

Σε ό, τι αφορά το κομμάτι της κυτταρίτιδας που απασχολεί τις γυναίκες, παρότι δεν μπορεί να εξαφανιστεί, καθώς η λιποαναρρόφηση δρα στα βαθύτερα στρώματα λίπους στο σώμα, σίγουρα όμως βελτιώνεται αισθητά.

Το vaser lipo αποτελεί μια εξαιρετικά ασφαλή επεμβατική θεραπεία που χαρίζει θεαματικά αποτελέσματα με ελάχιστη ταλαιπωρία για τον ασθενή.