Ενοχλήσεις από τον Προστάτη: Το Prostenal μπορεί να βοηθήσει

Ενοχλήσεις από τον Προστάτη: Το Prostenal μπορεί να βοηθήσει

Η εταιρία Vivapharm με τα προϊόντα Prostenal Perfect & Prostenal Control προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα στον προστάτη και τόνωση στην σεξουαλική σας ζωή

Προς το τέλος της 4-5ης δεκαετίας ζωής ενός άνδρα, οι ορμονικές αλλαγές αλλά και ο σύγχρονος τρόπος ζωής οδηγούν σε σταδιακή διόγκωση του προστάτη που είναι μια γνωστή κατάσταση σε όλους τους μεγαλύτερους άνδρες. Περίπου στους μισούς άνδρες παρεμποδίζει την φυσιολογική ούρηση.

Τυπικά Συμπτώματα :

Δυσκολία στην έναρξη της ούρησης, διακοπτόμενη ούρηση, στραγγουρία ή και επίσχεση ούρησης. Συχνουρία, νυχτερινή έγερση για ούρηση και το αίσθημα ατελούς κένωσης.

Όλα αυτά τα συμπτώματα μπορεί να οδηγήσουν σε κακή ποιότητα ζωής αλλά και σε επιδείνωση της ποιότητας της σεξουαλική ζωής.

Το Prostenal μπορεί να βοηθήσει!

Η εταιρία Vivapharm βοηθά στην ανακούφιση από τις ενοχλήσεις του Προστάτη με τα προϊόντα Prostenal Perfect & Prostenal Control που προσφέρουν ολοκληρωμένη φροντίδα για την υγεία του προστάτη και τονώνουν την σεξουαλική σας ζωή!

Τα συστατικά των προϊόντων Prostenal Perfect & Prostenal Control στοχεύουν το πρόβλημα στη ρίζα του και βοηθούν στη μείωση του μεγέθους του προστάτη προς τα φυσιολογικά επίπεδα. Παράλληλα βοηθούν τα επίπεδα των ορμονών να επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα και τονώνουν έτσι την σεξουαλική ζωή.Τα προιόντα Prostenal® Perfect & Prostenal® Control, περιέχουν δυο ιδιαίτερες φυσικές ουσίες, που επηρεάζουν ενεργά τον προστατικό ιστό και βοηθούν στη μείωση της δημιουργία των ενδογενών ουσιών που οδηγούν στην υπερτροφία του προστάτη. Είναι ένα υψηλής ποιότητας, τυποποιημένο εκχύλισμα με κύρια βάση τα βότανα:

  • Saw Palmetto, Serenoa repens
  • Common Nettle, Urtica dioica

Το συνεργιστικό τους αποτέλεσμα στην μείωση της δραστικότητας της α-reductase και έτσι στην μείωση της παραγωγής DHT που είναι υπεύθυνη για την διόγκωση του προστάτη, είναι καθιερωμένη με πολλαπλές κλινικές μελέτες. Επίσης βοηθούν στην επικράτηση της τεστοστερόνης προς τα φυσιολογικά επίπεδα με ευεργετικό αποτέλεσμα στην σεξουαλική λειτουργία.

Ιδιαίτερα στο Prostenal Perfect συμπληρώνεται με Lycopene (εκχύλισμα από ντομάτα) που είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και βοηθά στην μείωση του PSA και της πιθανότητας εμφάνισης καρκίνου του προστάτη.

Το Prostenal Control από την άλλη συμπληρώνει το αποτέλεσμα του Saw Palmetto και της Τσουκνίδας με Tribullus terrestris που βοηθἀ στα επίπεδα τεστοστερόνης, στην σεξουαλική επιθυμία, απόδοση αλλά και στην απόλαυση.

Prostenal Perfect:

Saw Palmetto 320mg

Urtica dioica 240mg

Lycopene

  • Ημερήσια δόση 1-2 κάψουλες την ημέρα. Ιδανικό για ένα καλό ξεκίνημα, διαθέσιμο σε συσκευασία των 30 ή 60 κάψουλων.
  • Βοηθά στα προβλήματα από τον προστάτη (διαταραχές ούρησης, συχνουρία, πόνος, διακεκομμένη ούρηση, δυσουρία).
  • Έχει θετική επίδραση στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη.
  • Υποστηρίζει τη σωστή λειτουργία του ουροποιητικού και γεννητικού συστήματος.

Prostenal Control

Saw palmetto 320mg

Urtica dioica 240mg

Tribulus terrestris 100mg

Zinc 10mg

B6 1,4mg

  • Ημερήσια δόση: 1 κάψουλα την ημέρα, συσκευασία των 30 κάψουλων. Ιδανικό για μεγαλύτερους άνδρες.
  • Βοηθά στη μείωση των κύριων προβλημάτων που σχετίζονται με τον προστάτη όπως είναι η συχνουρία, η νυκτουρία, το τσούξιμο, η διακεκομμένη ούρηση ή η ούρηση σε σταγόνες, κλπ.
  • Αυξάνει τη ζωτικότητα και τη μυϊκή δύναμη και βοηθά σημαντικά τη γονιμότητα και τον ανδρισμό.
  • Επηρεάζει θετικά τη σεξουαλική ικανότητα και βοηθά στη διατήρηση της σεξουαλικής δραστηριότητας.

Prostenal Perfect = Συστήνεται για Νεότερους άνδρες

Prostenal Control = Συστήνεται για Μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες