Υποφέρετε από ουρολοιμώξεις;

Υποφέρετε από ουρολοιμώξεις;

Αντιμετώπιση Express με Urinal Express pH

Η λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος συνοδεύεται από πολλά δυσάρεστα και επώδυνα συμπτώματα όπως είναι η συχνή ανάγκη για ούρηση, τσούξιμο, πόνος στην κοιλιακή χώρα ή πόνος στην οσφυϊκή περιοχή ή ακόμα και αίμα στα ούρα.

Η συχνή και παραμελημένη λοίμωξη οδηγεί συνήθως σε χρόνια νόσο του ουροποιητικού συστήματος. Η λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος επηρεάζει το γενικό πληθυσμό, και ιδιαίτερα τις γυναίκες λόγω της ιδιαίτερης ανατομίας του γυναικείου σώματος. Σχεδόν κάθε γυναίκα πάσχει τουλάχιστον μια φορά στη διάρκεια της ζωής της, από λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.

Το Urinal Express pH προσφέρει άμεση ανακούφιση από τα συμπτώματα μιας ουρολοίμωξης μέσα σε 30 μόλις λεπτά από την λήψη του. Η σύνθεση του Urinal Express pH με κιτρικό κάλιο & νάτριο, Προανθοκυανιδίνες από cranberry 1860mg & εκχύλισμα Betula pendula στοχεύει την ουρολοίμωξη πολλαπλώς:

  • Αλκαλοποιεί το pH των ούρων κάνοντάς το μη ευνοϊκό για την ανάπτυξη βακτηρίων(πολλά πεθαίνουν από την δραστική αλλαγή στο pH)
  • Ταυτόχρονα η τεράστια συγκέντρωση PAC(προανθοκυανιδινών) 1860mg που περιέχει εμποδίζουν την προσκόλληση των βακτηρίων στους βλεννογόνους του ουροποιητικού συστήματος με αποτέλεσμα να απομακρύνονται με την ούρηση.
  • H διουρητική του δράση βοηθά στην επαρκή έκπλυση των βακτηρίων από τον βλεννογόνο
  • Η αλκαλοποίηση των ούρων φέρνει άμεση ανακούφιση από τις ενοχλήσεις της ουρολοίμωξης καθώς η αυξημένη οξύτητα τον ούρων ευθύνεται για τις ενοχλήσεις αυτές(πόνος, τσούξιμο, κ.α.)

Έτσι και οι ενοχλήσεις φεύγουν αμέσως, και το πρόβλημα αντιμετωπίζεται στη ρίζα του!

Όταν υπάρχουν έντονες ενοχλήσεις: αρχίζουμε με Urinal Express pH για 2 ημέρες και συνεχίζουμε με το Urinal Forte Probio με 36mg PAC & προβιοτικά Lactobacillus rhamnosus για 10 ή 20 ημέρες.

Σε περιπτώσεις συχνών υποτροπών συνεχίζουμε με Urinal caps για μεγάλο διάστημα ως πρόληψη.

Για περιπτώσεις πολύ μικρών παιδιών και ατόμων που δεν μπορούν να καταπιούν ταμπλέτες ή κάψουλες χρησιμοποιούμε το Urinal Syrup.

Το Urinal caps & Syrup μπορούν να χρησιμοποιηθούν επί μακρόν ως πρόληψη καθότι η σύστασή τους δρα αντιοξειδωτικά στον οργανισμό ακόμα και όταν δεν υπάρχει ουρολοίμωξη, ενώ προλαμβάνουν την εμφάνιση ουρολοίμωξης ακόμα και με έκθεση στους παθογόνους μικροοργανισμούς. Σύμφωνα με τις μελέτες, η δράση των προανθοκυανιδινών από cranberries έναντι των βακτηρίων που προκαλούν ουρολοιμώξεις είναι εξίσου αποτελεσματική με τα αντιβιοτικά.

Εξαιρετική ασφάλεια

GRAS: φυσικές και ασφαλείς ουσίες εγκεκριμένες από το FDA και τον WHO. Το AFSSA τις έχει δεχθεί για την καταπολέμηση της E. coli. Οι δράσεις τους υποστηρίζονται από διεθνείς μελέτες.
Ασφαλείς για εγκύους και παιδιά.

Urinal για την καλύτερη υγεία του ουροποιητικού

  • Απολύτως ασφαλή, φυσικά προϊόντα , χωρίς παρενέργειες
  • Άμεση αντιμετώπιση της ουρολοίμωξης
  • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μαζί με αντιβιοτικά.
  • Η καθημερινή χρήση Urinal Caps ή Syrup βοηθά στην πρόληψη της υποτροπής.

Μαζί σας από την πρόληψη μέχρι τη θεραπεία!