Πώς αλλάζουν οι ανάγκες του δέρματός μας με την εναλλαγή των εποχών

Πώς αλλάζουν οι ανάγκες του δέρματός μας με την εναλλαγή των εποχών

Με τον σωστό προγραμματισμό θα έχουμε πρόσωπο υγιές και εντυπωσιακό

Καθώς οι εποχές διαδέχονται η μια την άλλη, φτάνοντας πλέον στο φθινόπωρο, οφείλουμε να εξετάσουμε τις ανάγκες του δέρματός μας. Έτσι, με τον σωστό προγραμματισμό θα έχουμε πρόσωπο υγιές και εντυπωσιακό για τις γιορτές που δεν απέχουν και πολύ από τώρα.

Η υπερέκθεση στον ήλιο, η καλοκαιρινή ζέστη και τα λιπαρά κοσμετολογικά προϊόντα διαταράσσουν τις ισορροπίες του δέρματος. Στη συνέχεια, ακολουθεί η αναπλήρωση της υγρασίας των ιστών, με μη διασταρωμένο ή ελαφρώς διασταρωμένο υαλουρονικό οξύ (skin boosters). Με αυτά τα δύο απλά βήματα, έχουμε ήδη ισορροπήσει την επιδερμίδα σε ότι αφορά στην έκκριση σμήγματος, τα νεκρά κύτταρα και τα σημεία αφυδάτωσης.

Στα φωτογραφισμένα δέρματα ή σε όσα εμφανίζουν ανομοιομορφίες χρώματος (δυσχρωμίες), τα εξατομικευμένα πρωτόκολλα με fractional laser mixed technology, ψυχρό fractional, PRP, αντιοξειδωτικές μεσοθεραπείες & medical peelings βιοανάπλασης, αναδομούν εκ των έσω τους ιστούς προάγοντας την κολλαγονογέννεση, θωρακίζουν το δέρμα και διατηρούν τον τόνο, την σφριγηλότητα και την ομοιομορφία του.

Έχοντας λοιπόν αποκαταστήσει τα παραπάνω και έχοντας πλέον εξυγιάνει το δέρμα μας, μπορούμε να εστιάσουμε σε επιμέρους σημεία. Οι συνηθέστερες παρεμβάσεις γίνονται για την αναπλήρωση του χαμένου όγκου του προσώπου, την βελτίωση των ρυτίδων έκφρασης και την εξομάλυνση ανατομικών ανισομερειών. Με την βοήθεια διαφορετικών τύπων filler υαλουρονικού οξέως, σε σημεία όπως τα μάτια (tear through), τα ζυγωματικά, οι ρινοπαρειακές αύλακες, τα χείλη, το πηγούνι και η γνάθος μπορούμε να ανασχηματίσουμε ένα πρόσωπο. Με την βουτολινική τοξίνη που αποτελεί ίσως την πιο διαδεδομένη θεραπεία ιατρικής αισθητικής, κατά βάση το μέτωπο τα μάτια και το μεσόφρυο ή ακόμη και ο λαιμός θα δείχνουν νεανικότερα και αψεγάδιαστα. Το περίγραμμα του προσώπου ή πτωτικά σημεία διορθώνονται άμεσα με τα νήματα ανόρθωσης.

Τέλος, επειδή σημασία έχει όχι μόνο η διόρθωση, αλλά και η διατήρηση ενός άρτιου αισθητικά αποτελέσματος, αξίζει να επιμείνουμε στον συνδυασμό όλων των προηγούμενων θεραπειών με το αυθεντικό dermapen 4. Αποτελεί την κορωνίδα των συσκευών micro-needling, χωρίς ουσιαστικό χρόνο αποθεραπείας και είναι εντελώς ανώδυνο. Πρόκειται για μια 100% άσηπτη εφαρμογή την οποία πλαστικοί χειρουργοί σε παγκόσμιο επίπεδο εντάσσουν στις πιο δυναμικές τους θεραπείες. Με τα εξειδικευμένα προϊόντα DP dermaceuticals που χρησιμοποιούνται στα πρωτόκολλα, μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες του δέρματος και σίγουρα θα γίνει από τις αγαπημένες σας θεραπείες.

Στην πορεία της βελτίωσης ενός προσώπου, τόσο οι θεραπείες που επιλέγονται όσο ο χρόνος και η σειρά με την οποία θα γίνουν, είναι πολύ σημαντικά για το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή είναι η ιδανικότερη εποχή για να σχεδιάσετε και ιεραρχήσετε με την βοήθεια του δρ. Κεραστάρη, τα επόμενα σας βήματα. Έτσι, πολύ σύντομα θα έχετε την εικόνα ενός προσώπου που ακτινοβολεί υγεία, λάμψη και αυτοπεποίθηση.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.kallisti-medical.gr