2+1 επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής που κάνουν θραύση!

2+1 επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής που κάνουν θραύση!

Οι νέες μέθοδοι από την Πλαστικό Χειρουργό, Νεκταρία Λαμπρινάκη

Η πλαστική χειρουργική κάνει θαύματα τα τελευταία χρόνια, αφού νέες μέθοδοι, μη επεμβατικές έχουν έρθει στο προσκήνιο και επιλέγονται από γυναίκες κάθε ηλικίας.

Ακόμα και οι επεμβατικές τεχνικές όπως είναι η βλεφαροπλαστική, η κοιλιοπλαστική και η λιποαναρρόφηση, πλέον θεωρούνται 100% ασφαλείς, χωρίς επιπλοκές, αρκεί να γίνουν από έμπειρα χέρια.

Λιποαναρρόφηση - Η Νο1 επιλογή για απώλεια λίπους

Πρόκειται για μέθοδο απώλεια λίπους και όχι αδυνατίσματος και πραγματοποιείται με ειδικό μηχάνημα που δεν προκαλεί πόνο και λύνει το πρόβλημα του λίπους σε μία μόλις συνεδρία.

Απευθύνεται σε ασθενείς που έχουν φυσιολογικό βάρος αλλά και λίπος που περισσεύει και προκαλεί αντιαισθητική εικόνα. Αν επιλέξετε την αναίμακτη λιποαναρρόφηση, τότε θα δείτε το περίγραμμα του σώματός σας να αλλάζει. Το μηχάνημα φτάνει στις λιποαποθήκες και αφαιρεί το λίπος, το οποίο δεν μπορεί να υποχωρήσει με κανέναν άλλον τρόπο, ούτε με καθημερινή γυμναστική. Ωστόσο για τη διατήρηση του αποτελέσματος, θα πρέπει να βάλετε στο πρόγραμμά σας την γυμναστική και την ισορροπημένη διατροφή.

Κοιλιοπλαστική

Αφορά γυναίκες και άνδρες με σπλαχνικό λίπος που δεν μπορεί να χαθεί εύκολα με δίαιτα ή για γυναίκες μετά από γέννες που παρατηρούν χαλάρωση και αντιαισθητική εικόνα στην κοιλιά.

Εκτός από την κλασική κοιλιοπλαστική - τέλος στην χαλάρωση κοιλιάς -, μπορείτε να επιλέξετε την mini κοιλιοπλαστική, στην οποία η τομή είναι αισθητά μικρότερη. Η επέμβαση μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με λιποαναρρόφηση σε άλλα σημεία του σώματος για πιο ολοκληρωμένη εικόνα και ελκυστικό περίγραμμα.

Βλεφαροπλαστική

Η καλύτερη επιλογή για ένα τολμηρό και νεανικό βλέμμα! Η βλεφαροπλαστική είναι αναίμακτη για άνω και κάτω βλεφάρου, μπορεί να επιλεγεί από γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας και σε πολλές περιπτώσεις επιλέγεται σαν αντιμετώπιση της βλεφαρόπτωσης, η οποία μπορεί να επηρεάσει πολύ σοβαρά την όραση.

Νεκταρία Λαμπρινάκη

Πλαστικός Χειρουργός

drlamprinaki.gr