Οξυγονοθεραπεία: Ποιος είναι ο εξοπλισμός που θα χρειαστείτε;

Οξυγονοθεραπεία: Ποιος είναι ο εξοπλισμός που θα χρειαστείτε;

Όταν τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα είναι πολύ χαμηλά τότε σημαίνει ότι μπορεί να καραδοκεί κάποια ασθένεια

Όταν τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα είναι πολύ χαμηλά τότε σημαίνει ότι μπορεί να καραδοκεί κάποια ασθένεια, με συμπτώματα συγκεκριμένα που ο γιατρός τα διαχωρίζει και προτείνει την οξυγονοθεραπεία αν χρειάζεται για να αναπληρωθούν τα επίπεδα οξυγόνου.

Η δύσπνοια, ειδικά στον ύπνο είναι το βασικότερο σύμπτωμα που μπορεί να φανερώσει πρόβλημα με το ουροποιητικό. Η υπνική άπνοια μπορεί να αντιμετωπιστεί με την οξυγονοθεραπεία, ενώ όταν τα συμπτώματα περιλαμβάνουν κατακράτηση υγρών και βήχα τότε μπορεί να συνυπάρχει πνευμονικό οίδημα.

Εκτός από τη χρήση παλμικού οξύμετρου που εκτιμάει γρήγορα τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα μπορεί να χρειαστεί ο ασθενής να ελέγξει το οξυγόνο και με ένα τεστ αερίων του αίματος. Η εξέταση αυτή όχι μόνο εξετάζει το αίμα σε κάθε αρτηρία αλλά και το διοξείδιο του άνθρακα και την οξύτητά του.

Στην ANG Medicals θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από συμπυκνωτές οξυγόνου ή νεφελοποιητές που θα καλύψουν τις ανάγκες σας ολοκληρωμένα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Τον εξοπλισμό αυτόν μπορείτε να τον νοικιάσετε ή να τον αγοράσετε.

Συμπυκνωτές οξυγόνου

Οι συμπυκνωτές οξυγόνου λειτουργούν με ηλεκτρισμό. Το οξυγόνο δεν υπάρχει αποθηκευμένο σε κάποιο δοχείο αλλά παράγεται αμέσως από την συσκευή. Όταν ο αέρας του περιβάλλοντος φιλτράρεται παρέχεται στον χρήστη είτε μέσω μοριακών κόσκινων ή μέσω συγκεντρωτή μεμβράνης. Στην μεγάλη ποικιλία του ANG Medicals μπορείτε να βρείτε διαθέσιμους και φορητούς συμπυκνωτές οξυγόνου.

Νεφελοποιητής

Οι νεφελοποιητές είναι τα μηχανήματα τα οποία μετατρέπουν το φάρμακο υγρής μορφής σε νεφέλωμα έτσι ώστε να μπορέσουν να εισχωρήσουν στους πνεύμονες. Μπορείτε να νοικιάσετε σε οικονομική τιμή τον νεφελοποιητή οξυγόνου που έχετε ανάγκη με ένα κλικ!

Για να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε συσκευές οξυγονοθεραπείας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ANG Medicals! Θα βρείτε δωρεάν αποστολές, υποστήριξη service μετά την αγορά και 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση, όποτε το χρειάζεστε!