Ανανεώστε την επιδερμίδα του προσώπου σας και δώστε της λάμψη με μεσοθεραπεία

Ανανεώστε την επιδερμίδα του προσώπου σας και δώστε της λάμψη με μεσοθεραπεία

Πόσο συχνά μπορεί να εφαρμοστεί η μεσοθεραπεία προσώπου και πότε γίνονται ορατά τα αποτελέσματα

Ο ήλιος, το άγχος, η κόπωση, ο χρόνος αφήνουν τα σημάδια τους σε πρόσωπο και λαιμό. Αν το δέρμα σας δείχνει θαμπό και αφυδατωμένο, αν λεπτές ρυτίδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους και παρατηρείτε σταδιάκη χαλάρωση στο δέρμα σας, τότε μάλλον ήρθε η στιγμή να μάθετε περισσότερα για την μεσοθεραπεία προσώπου.

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια εξαιρετική τεχνική που στοχεύει στην διείσδυση δραστικών ουσιών στο κατώτερο χορίο του δέρματος, εκεί που δεν μπορούν να φτάσουν οι κρέμες ή τα serum. Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει με δύο τρόπους είτε με χρήση ειδικών πολύ μικρών βελόνων, είτε με την εφαρμογή MESOPEN. Το διάλυμα που χρησιμοποιείται αποτελείται από υαλουρονικό οξύ και δραστικές ουσίες όπως πεπτίδια, αμινοξέα, βιταμίνες κ.α.

Χάρη στις ιδιότητες των δραστικών ουσιών που περιέχονται στο διάλυμα, η μεσοθεραπεία έχει πολλαπλή δράση:

  • Προσφέρει βαθειά ενυδάτωση αυξάνοντας τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα
  • Έχει αντιγηραντική δράση
  • Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ουλές ακμής και βελτιώνει την υφή του δέρματος
  • Χαρίζει σύσφιξη στο δέρμα
  • Βελτιώνει την όψη των δυσχρωμιών

Είναι επώδυνη σαν θεραπεία;

Η μεσοθεραπεία στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι καλά ανεκτή. Φυσικά πριν την έναρξη της διαδικασίας εφαρμόζεται στο δέρμα αναισθητική κρέμα. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας μπορεί να παρατηρηθεί οίδημα στην περιοχή και αίσθημα καύσου, συμπτώματα που αντιμετωπίζονται με τη χρήση καταπραϋντικής κρέμας ή τοποθέτηση παγοκύστης.

Πόσο συχνά μπορεί να εφαρμοστεί η μεσοθεραπεία προσώπου και πότε γίνονται ορατά τα αποτελέσματα;

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μια εξατομικευμένη τεχνική, γι’ αυτό ανάλογα με την περίπτωση ο πλαστικός χειρουργός θα συστήσει τον απαραίτητο αριθμό συνεδριών. Συνήθως μια εφαρμογή κάθε 2 με 3 εβδομάδες είναι ικανοποιητική. Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας είναι άμεσα και γίνονται ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, γι’ αυτό άλλωστε τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες μεθόδους αντιγήρανσης και ανάπλασης του δέρματος.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.kallisti-medical.gr