3+1 προϊόντα ομορφιάς και αδυνατίσματος που πρέπει να δοκιμάσετε

3+1 προϊόντα ομορφιάς και αδυνατίσματος που πρέπει να δοκιμάσετε

Οι κρέμες της Sostar & Environ θα σας δώσουν ολοκληρωμένες λύσεις για το πρόσωπο και το σώμα

Συχνά αναρωτιέστε τι κρέμα να χρησιμοποιήσετε για να πετύχετε επιτέλους την επιθυμητή αντιγήρανση, να μειώσετε τις πρώτες ρυτίδες, να φωτίσετε το πρόσωπό σας και παράλληλα να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα που έχει αρχίσει και αυξάνεται στα δύσκολα σημεία του σώματος.

Οι κρέμες της Sostar και της Environ θα σας δώσουν ολοκληρωμένες λύσεις για το πρόσωπο και το σώμα.

Sostar - Ελληνικά καλλυντικά με καινοτόμα δραστικά συστατικά

H Sostar αγαπάει τη φύση, γι’ αυτό τα προϊόντα της είναι απολύτως φυσικά και αγνά. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε την πορεία της στην αγορά, ήταν εντυπωσιακές οι τιμές της. Κρέμες προσώπου 10 ευρώ το πολύ που προσφέρουν μοναδικά οφέλη, χωρίς επιβαρυντικά συστατικά για την επιδερμίδα. Επίσης γνωστή για το γάλα γαϊδούρας, με τα υψηλά επίπεδα των φωσφολιπιδίων πρωτεΐνης που κάνουν πιο εύκολη την αντιγήρανση. Τις σειρές Το Γάλα και η Silk & Oil μπορείτε να τις βρείτε πλέον παντού.

Προτείνουμε:

Κρέμα προσώπου αντιγηραντική με υαλουρονικό οξύ και δείκτη προστασίας SPF15. Ιδανική για τις γραμμές έκφρασης που αρχίζουν να επουλώνονται από τον πρώτο μήνα χρήσης. Χρησιμοποιήστε την πρωί-βράδυ, κάνοντας ελαφρύ μασάζ στην περιοχή, ώστε να απορροφηθεί πιο γρήγορα. Αποκτήστε την εύκολα και γρήγορα.

Όσοι από εσάς αγαπάτε το χειροποίητο σαπούνι, επιλέξτε το σαπούνι Sostar με ένα κλικ, όπου περιέχει βιολογικό γάλα γαϊδούρας, παρθένο ελαιόλαδο, αλόη και χαμομήλι. Χωρίς parabens - Χωρίς συντηρητικά - Χωρίς χρωστικές.

Environ

Τα προϊόντα της Environ παρασκευάζονται με συστατικά υψηλής ποιότητας, τα οποία έχουν περάσει από διεξοδικούς ελέγχους. Όλα τα προϊόντα περιέχουν ενεργές βιταμίνες όπως η βιταμίνη Α που είναι η βάση για την σφριγηλότητα και την λάμψη του δέρματος, δρώντας και ενάντια στην ακμή.

Ο αναπλαστικός ορός προσώπου ENVIRON B-ACTIVE είναι το ιδανικό συμπλήρωμα τη χρήση του σαπουνιού προσώπου, ώστε να διατηρήσει την λάμψη και την καταπολεμήσει την λιπαρότητα. Ιδανικό για ακμή. Απλά χρησιμοποιήστε λίγες σταγόνες σε πρόσωπο και λαιμό.

Η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος είναι τα πιο συχνά προβλήματα για μία γυναίκα. Καταπολεμήστε τα με ENVIRON BODY PROFILE και δείτε αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Περισσότερα προϊόντα Sostar και Environ θα βρείτε στο ηλεκτρονικό φαρμακείο Dpharmacy.