Συνδυαστικές θεραπείες για αντιγήρανση προσώπου – Νήματα και μεσοθεραπεία!

Συνδυαστικές θεραπείες για αντιγήρανση προσώπου – Νήματα και μεσοθεραπεία!

Ποια είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσάς

Η χαλάρωση του δέρματος στο πρόσωπο και στον λαιμό σημαίνει ότι αρχίζει η ηλικία να σας προδίδει. Η κάθε επιδερμίδα ανταποκρίνεται διαφορετικά στο πέρασμα του χρόνου και η κάθε γυναίκα μπορεί να αντιμετωπίζει σε διαφορετικά σημεία του προσώπου τα σημάδια του χρόνου. Σκοπός είναι η συνολική αντιμετώπιση της γήρανσης και των ρυτίδων.

Η γήρανση επέρχεται κυρίως λόγω της απώλειας ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, ουσίες που βοηθούν σε μεγάλο βαθμό στη διατήρηση της σφριγηλότητας και της νεανικής όψης. Εκτός από τα συστατικά που παράγονται από τον ίδιο τον οργανισμό, πολλοί είναι και οι εξωγενείς παράγοντες που συμβάλλουν στην επιτάχυνση της γήρανσης. Αυτοί είναι το κάπνισμα, η έκθεση στον ήλιο και οι μεγάλες αυξομειώσεις του βάρους. Δυστυχώς η εμφάνιση πρόωρων ρυτίδων, μπορεί να επέλθει και από γονίδια, τα οποία κληρονομούνται.

Τι μπορείτε να κάνετε για την αντιγήρανση δέρματος; Πολλές είναι οι θεραπείες που μπορούν να προσφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα στην χαλάρωση του δέρματος του προσώπου και του λαιμού.

Μεσοθεραπεία προσώπου

Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας προσώπου είναι τέλεια επιλογή για περιπτώσεις αφυδάτωσης και χαλάρωσης δέρματος. Επίσης είναι αποτελεσματική και σε περιπτώσεις φωτογήρανσης, από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.

Ως μεσοθεραπεία ορίζεται μία φυσική, ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής διαδικασία που είναι ευρέως αποδεκτή στον κόσμο της κοσμητικής ιατρικής. Πραγματοποιείται με την έγχυση ουσιών στο χόριο, με σκοπό την άμεση αναζωογόνηση του δέρματος. Οι θεραπευτικές και αντιγηραντικές ουσίες μπορούν να φτάσουν στα στρώματα της επιδερμίδας με ενέσιμη μορφή ή χωρίς τη χρήση βελόνας. Το διάλυμα αυτό αποτελείται από φυσικά συστατικά, βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ κ.α.

Νήματα προσώπου

Τα βιοαπορροφήσιμα νήματα προσώπου είναι μία αναίμακτη μέθοδος αντιγήρανσης που στοχεύει σχολαστικά στην αντιγήρανση προσώπου και λαιμού. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και η διαδικασία είναι ανεκτή για κάθε γυναίκα. Τα νήματα PDO είναι στην ουσία η ενδεδειγμένη μέθοδος αντιμετώπισης της χαλάρωσης λαιμού, χωρίς την παρουσία νυστεριού και χωρίς τομές που μπορεί να μην φύγουν με το πέρασμα του χρόνου.

Δεν χρειάζεται νοσηλεία και όλες οι γυναίκες και οι άνδρες μπορούν να την εφαρμόσουν στο πρόσωπό τους με αποτελέσματα εντυπωσιακά.

Και οι δύο παραπάνω θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν για ένα τέλειο αποτελέσματα, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας!

Μάθετε περισσότερα κλείνοντας ένα ραντεβού με το ειδικό εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής medicalantiagingcenter.gr.