Τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής για ομορφιά, αντιγήρανση και υγιείς αρθρώσεις!

Τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής για ομορφιά, αντιγήρανση και υγιείς αρθρώσεις!

Τα συμπληρώματα διατροφής έχουν συνδεθεί στο μυαλό όλων κυρίως σαν βοηθήματα της ελλιπούς διατροφής που δεν περιέχει σε καθημερινή βάση όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την σωστή λειτουργία του οργανισμού.

Παρ’ όλα αυτά, τα διατροφικά συμπληρώματα μπορούν να προσφέρουν πολλά και στον τομέα της ομορφιάς! Μέσα από το e-shop μας μπορείτε να βρείτε πολλές φόρμουλες για αντιγηραντική προστασία, βελτίωση της όψης της επιδερμίδας, ενίσχυση των μαλλιών και των νυχιών, συμπληρώματα αδυνατίσματος και κολλαγόνα για υγιείς αρθρώσεις σε κάθε ηλικία.

Αντιγήρανση και αδυνάτισμα με Açaí Vegicaps

Οι φυτοκάψουλες της Rio Trading περιέχουν πολύ ισχυρά αντιοξειδωτικά, τις ανθοκυανίνες, που σε συνδυασμό με τις βιταμίνες C & E, τον ψευδάργυρο, τα ω3 λιπαρά προσφέρουν στον οργανισμό και αντιγηραντική δράση. Υποστηρίζεται ότι βοηθούν και στην απώλεια βάρους, αφού ενεργοποιούν τον μεταβολισμό. Στην σύνθεσή τους περιέχεται και καλαμπόκι. Κατάλληλες για vegans.

Νικήστε το αίσθημα της βουλιμίας με AYURSLIM

Η βουλιμία μπορεί να εξελιχθεί σε μία σοβαρή διαταραχή που μπορεί να διαταράξει σοβαρά το βάρος του ατόμου. Ένας βουλιμικός καταναλώνει μεγάλες ποσότητες τροφής σε μικρό χρονικό διάστημα, έχοντας απώλεια ελέγχου γι’ αυτά που τρώει. Το AYURSLIM ρυθμίζει τη σωστή απορρόφηση θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό, ελαττώνοντας τα επίπεδα χοληστερόλης και ρυθμίζοντας έτσι το λιπιδαιμικό προφίλ του ασθενούς. Το αποτέλεσμα; Μειώνει τη συσσώρευση λίπους στο σώμα.

Πώς να ενισχύσετε τη δράση του και ποιες πρέπει να είναι καθημερινά οι συνήθειες της διατροφής σας;

Τρώτε μικρά και συχνά γεύματα, για να διατηρείτε τον μεταβολισμό σας σε σταθερά επίπεδα. Οι καλύτερες ώρες για τα δύο κυρίως γεύματα είναι 1-2 και 6-8. Μην ξεχνάτε να πίνετε όσο περισσότερο νερό μπορείτε μέσα στην ημέρα. Τέλος, ασκηθείτε τουλάχιστον 20 λεπτά ημερησίως με περπάτημα, jogging, κολύμβηση.

Η Viogenesis κάνει το γνωστό σε όλους κολλαγόνο, ακόμα πιο ισχυρό, ανανεώνοντας την υδρολυμένη μορφή του σε πεπτίδια κολλαγόνου.

Για αντιγήρανση και ομορφιά, επιλέξτε το!

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματά του είναι η βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, το σβήσιμο των ρυτίδων που έχουν σχηματιστεί σε βάθος, η τέλεια ενυδάτωση και η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας από δύσκολα σημεία του σώματος. Από την ηλικία των 35 και έπειτα το κολλαγόνο αρχίζει να φθίνει. Τότε η πόσιμη σκόνη κολλαγόνου VERISOL θα αναστήσει την εμφάνισή σας.

Τα συμπληρώματα διατροφής λοιπόν, δεν μάχονται μόνο την ατονία αλλά και τον χρόνο, προσφέροντάς σας αντιγήρανση και ομορφιά!

Αν έχετε προβλήματα υγείας, ρωτήστε τον γιατρό σας, πριν προχωρήσετε στην κατανάλωση οποιουδήποτε προϊόντος από την diatrofologiki.gr.