Μ. Λάτση: Ο όμιλος μας δεμένος με την πατρίδα

"Ο Όμιλός μας έχει κάνει μια συνειδητή επιλογή: Να είναι δεμένος με την πατρίδα μας. Γι΄ αυτό, ο Όμιλος ήταν, είναι και θα είναι εδώ, δυναμικά παρών" τόνισε η Μ. Λάτση σε ομιλία της με αφορμή την τελευταία προσθήκη στην σειρά ο "Κύκλος των Μουσείων", που χρηματοδοτούν και επιμελούνται το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και ο όμιλος Eurobank.

Κατά την ομιλία της, στάθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια της ελληνικής κοινωνίας να αντιμετωπίσει την οξύτατη κρίση, στο ρόλο της ελληνικής επιχειρηματικότητας και ιδιαίτερα του Ομίλου Λάτση και κατέληξε αναφερόμενη στον ρόλο των ανθρώπων της Eurobank και στη σημασία της συγχώνευσής της με την Εθνική Τράπεζα.

Για τους ανθρώπους της Eurobank σημείωσε πως: "Η δυναμική πορεία της Τράπεζας οφείλεται στους 19.000 ανθρώπους της, που κέρδισαν αμετάκλητα την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών του Ομίλου, δημιουργώντας το πιο πολύτιμο και ανθεκτικό Core Tier I: Το κεφάλαιο της εμπιστοσύνης".

Από την πλευρά του ο Νίκος Νανόπουλος δήλωσε ότι: "Παρά τις σοβαρές αντιξοότητες που αντιμετωπίζει συνολικά το τραπεζικό σύστημα, αυτό το θετικό μήνυμα εμείς το περνάμε καθημερινά στην κοινωνία και τους πελάτες μας, πιστεύοντας ότι  οι προκλήσεις επιφυλάσσουν και ευκαιρίες για όσους είναι  κατάλληλα προετοιμασμένοι να τις αξιοποιήσουν".