Παππάς: Η ΕΚΤ θα αποκαταστήσει εγκαίρως τη χρηματοδότηση

"Κανείς δεν θέλει να προκαλέσει δυστύχημα" αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, δηλώνοντας βέβαιος πως τελικά "όλα τα μέρη θα είναι συνεπή προς τις υποχρεώσεις τους και ότι η ΕΚΤ θα αποκαταστήσει εγκαίρως την κανονικότητα στη χρηματοδότηση".

Μιλώντας στη Real News, ο υπουργός Επικρατείας απέρριψε τη θέση του Αντώνη Σαμαρά για κυβέρνηση εθνικής ενότητας λέγοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ "θέλει μνημονιακή κυβέρνηση και προσωπική δικαίωση μέσω της παλινόρθωσης των μνημονίων".

'Οσον αφορά τις καταλήψεις, ο κ. Παππάς επισημαίνει πως "η Αριστερά έχει διαρκές ιδεολογικό και πολιτικό μέτωπο με όσους νομίζουν ότι ερήμην του λαού μπορούν να τον εκπροσωπούν" τονίζοντας πως "κάποιοι από τη δεξιά τους χρησιμοποιούν". Όσον αφορά τις προθέσεις της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές συχνότητες, ο υπουργός Επικρατείας επισημαίνει πως "κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου και των φορολογικών υποχρεώσεων, ούτε μπορεί ορισμένοι να δανειοδοτούνται πέρα και πάνω από τις δυνάμεις τους". Τέλος ο κ. Παππάς, σχετικά με τη δημόσια τηλεόραση ξεκαθαρίζει πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι η "ανεξαρτησία, η διαφάνεια και η αντιμετώπιση των παθογενειών του παρελθόντος".