Γερμανική εταιρεία ζητά… μεταρρυθμιστή για την Ελλάδα μέσω αγγελίας!

“Σύμβουλο για την υποστήριξη της διοικητικής μεταρρύθμισης στην Ελλάδα” αναζητά μέσω... αγγελίας γερμανική εταιρεία!

Πρόκειται για την εταιρεία Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH, η οποία, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της, “ως ομοσπονδιακή επιχείρηση, υποστηρίζει τη γερμανική κυβέρνηση στην επίτευξη των στόχων της στον τομέα της διεθνούς συνεργασίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη”.

“Η Ελλάδα βρίσκεται εδώ και περισσότερα από έξι χρόνια σε μία οικονομική κρίση, που έχει επιφέρει βαθιές πολιτικές και κοινωνικές μεταβολές. Η συνολική επίδοση της οικονομίας συνεχίζει να μειώνεται και η ανεργία παραμένει στάσιμη σε ένα υψηλό επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό, η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει βαθιές μεταρρυθμίσεις, που θα μειώσουν τις δημόσιες δαπάνες και θα καταστήσουν την ελληνική κυβέρνηση πιο αποτελεσματική”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην εν λόγω αγγελία.

“Η ελληνική κυβέρνηση έχει υιοθετήσει πλήρη μεταρρυθμιστικά σχέδια, τα οποία τώρα πρέπει να εφαρμοστούν”, σημειώνεται ακόμα, και κατόπιν επισημαίνεται ότι το έργο “Υποστήριξη της Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην Ελλάδα” έχει ως στόχο “να βελτιώσει τις ικανότητες της ελληνικής κυβέρνησης στην εφαρμογή μίας μεταρρυθμιστικής πολιτικής”.

Όσο για το προφίλ των ενδιαφερομένων; Απαιτείται ένα πτυχίο πανεπιστημίου (οικονομικών, πολιτικών ή διοικητικών επιστημών ή ισοδύναμο) και πολυετής εμπειρία στην παροχή συμβουλών για πολιτικές, καθώς και μία καλή γνώση των τρεχόντων ζητημάτων και των διεργασιών της διοικητικής μεταρρύθμισης στις χώρες της Ευρώπης. Οι υποψήφιοι πρέπει ακόμα να μιλούν αγγλικά, ενώ η γνώση ελληνικών αποτελεί επιπλέον πλεονέκτημα...