Ικανοποίηση Μίχαλου για το νομοσχέδιο για τα Logistics

Την ικανοποίησή όχι μόνο του ίδιου αλλά και ολόκληρης της επιχειρηματικής κοινότητας εκφράζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΕΕ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, αναφορικά με την αναμενόμενη υπερψήφιση του ν/σ "Ρύθμιση θεμάτων Εφοδιαστικής" που εισάγεται προς συζήτηση στη Βουλή στις 24/09/2014,.

Το νομοσχέδιο θα εισαχθεί από τον υπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Νίκο Δένδια, έπειτα από μελέτη του κειμένου στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου.

Ειδικότερα, ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, επισημαίνοντας τη συμφωνία της Ένωσης στο νέο νομοθέτημα, σημείωσε, ως ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, την πρόοδο που συντελέστηκε στο διάλογο και την ειλικρινή επικοινωνία της Κυβέρνησης με τους Φορείς της Επιχειρηματικότητας.

Περαιτέρω υποστήριξε ότι αυτό το γεγονός συνέβαλε τα μέγιστα στη διατύπωση ενός ολοκληρωμένου, σε όλες τις πτυχές, θεσμικού πλαισίου για τα Logistics, που επιτέλους τακτοποιεί έναν, επί σειρά ετών, "αρρύθμιστο" επαγγελματικό χώρο, εν αναμονή και με την προσδοκία της σπουδαίας συμβολής που αυτός αναμένεται να έχει στην ελληνική οικονομία.