Παράταση για την “Εξωστρέφεια–Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)”

Μέχρι τις 21 Οκτωβρίου στις 14:00 το μεσημέρι θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προτάσεις τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα “Εξωστρέφεια–Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)”, καθώς η υψηλή ανταπόκριση “ανάγκασε” το υπουργείο Ανάπτυξης να παρατείνει την προθεσμία υποβολής, που έληγε σήμερα, για έντεκα ακόμα μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω πρόγραμμα υποστηρίζει την εξωστρεφή και ανταγωνιστική παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων, και ιδιαίτερα των μικρομεσαίων, σε διεθνές επίπεδο.

Σύμφωνα με στοιχεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ), πάνω από 1.700 επιχειρήσεις έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την ανάκτηση των σχετικών αρχείων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από το διαδικτυακό τόπο www.ypoian.gr. Για ανάκτηση των σχετικών αρχείων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από τους διαδικτυακούς τόπους www.ypoian.gr, www.ggb.gr, www.antagonistikotita.gr, www.espa.gr, www.StartupGreece.gov.gr, και www.efepae.gr.