Διακρίσεις για τις επενδύσεις και την κοινωνική δράση της Coca-Cola 3Ε

Διακρίσεις για τις επενδύσεις και την κοινωνική δράση της Coca-Cola 3Ε

Στα Hellenic Responsible Business Awards  

Tο επενδυτικό πρόγραμμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Ελλάδα, αλλά και η έμπρακτη συμβολή της στις τοπικές κοινωνίες μέσα από προγράμματα που απαντούν σε ουσιαστικές ανάγκες, ξεχώρισαν στα Hellenic Responsible Business Awards 2018, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, σημειώνεται ότι η επένδυση της εταιρείας στις μονάδες παραγωγής Σχηματαρίου και Αιγίου αναδείχθηκε ως η κορυφαία μακροπρόθεσμη επένδυση εθνικής εμβέλειας, ενώ το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας «Το Σχολείο που Θέλεις» απέσπασε το αργυρό βραβείο στην κατηγορία Κοινωνία.

«Την τελευταία διετία, η Coca-Cola Τρία Έψιλον έχει υλοποιήσει ένα σημαντικό επενδυτικό πρόγραμμα, ύψους 32 εκατ. ευρώ, στις εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι και το Αίγιο, δίνοντας ώθηση για περαιτέρω ανάπτυξη, υιοθέτηση καινοτόμων μοντέλων λειτουργίας και ενίσχυση της παραγωγικής δυναμικής της» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

15 ανακαινισμένα σχολεία στη Θεσσαλονίκη από το 2012

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η βράβευση για το πρόγραμμα "Το Σχολείο που θέλεις" επισφραγίζει την αξία ενός προγράμματος που υλοποιείται εδώ και επτά χρόνια, δίνοντας την ευκαιρία σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς στη Θεσσαλονίκη να αλλάξουν τη σχολική τους καθημερινότητα. Συνολικά, 15 σχολεία έχουν ανακαινιστεί προσφέροντας ένα ανανεωμένο, πιο φιλόξενο σχολικό περιβάλλον σε περισσότερους από 4.500 μαθητές, μέσα από μία επένδυση που έχει ξεπεράσει το 1,4 εκατ. ευρώ. Το πρόγραμμα βασίζεται εξ ολοκλήρου στη συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και στην εθελοντική συμμετοχή και κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας».