Η Hilton ανοίγει 100 νέα ξενοδοχεία τα επόμενα 5 χρόνια

Η Hilton ανοίγει 100 νέα ξενοδοχεία τα επόμενα 5 χρόνια

Μεγάλη επέκταση του δικτύου της γνωστής αλυσίδας στην Αφρική

Με 100 νέα ξενοδοχεία επεκτείνει η γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων Hilton το δίκτυο της στην Αφρική. Η Hilton Worldwide σχεδιάζει να δαπανήσει 50 εκατ. δολάρια τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η Hilton έρχεται να προστεθεί στη σειρά των αλυσίδων ξενοδοχείων που αξιοποιούν την τουριστική ανάπτυξη της ηπείρου.

Μια μονάδα θα ανοίξει στο Ναϊρόμπι της Κένυας έως τα τέλη του έτους και μία ακόμα στην πρωτεύουσα της Ρουάντα, το Κιγκάλι, το 2018, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο τουρισμός στην Υποσαχάρια Αφρική σημείωσε αύξηση 11% πέρυσι, σύμφωνα με στοιχεία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών.

Η Hilton ανέφερε ότι οι υπόλοιπες νέες μονάδες που θα προστεθούν στα 39 ξενοδοχεία που έχει ήδη η εταιρία στην Αφρική θα λειτουργήσουν εντός των επόμενων πέντε ετών.

«Το μοντέλο της μετατροπής υφιστάμενων ξενοδοχείων σε μονάδες με το εμπορικό σήμα Hilton αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένο σε μια σειρά από αγορές και αναμένουμε να δούμε μεγάλες ευκαιρίες για τη μετατροπή ξενοδοχείων σε μονάδες Hilton μέσω αυτή της πρωτοβουλίες», δήλωσε ο Πάτρικ Φιτσγκίμπον, αντιπρόεδρος της Hilton για την ανάπτυξη στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Hyatt Hotels & Resorts ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει έξι νέα ξενοδοχεία στην αφρικανική ήπειρο έως το 2020.

Παρακαλούμε περιμένετε ...