Ελληνική εταιρεία πουλάει έπιπλα στο γερμανικό στρατό

Ελληνική εταιρεία πουλάει έπιπλα στο γερμανικό στρατό

Στη διάρκεια του 2016 κατέγραψε κύκλο εργασιών 5,5 εκατ. ευρώ

Τη συνεργασία της με το γερμανικό στρατό, ύψους 2,6 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η ελληνική εταιρεία εταιρεία κατασκευής επίπλων, ΔΡΟΜΕΑΣ.

Η βιομηχανία διαθέτει ήδη παρουσία στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία, στην Αλβανία, το Βέλγιο και στη Βουλγαρία και η συνεργασία της με το γερμανικό στρατό αποσκοπεί στην κατασκεευή ειδιών επίπλων που ανταποκρίνονται πλήρως στις προδιαγραφές της Ε.Ε. Τα προϊόντα παράγονται στις εγκαταστάσεις της στη ΒΙ.ΠΕ. Σερρών.

Οπως αναφέρει η εταιρία, η αξιολόγηση έγινε με βάση την εργονομική και λειτουργική αρτιότητα, την αντοχή, την αισθητική των ειδών, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη διεθνείς πιστοποιήσεις των πρώτων υλών, των διαδικασιών παραγωγής και των τελικών προϊόντων.

Η ελληνική επιχείρηση μετράει σχεδόν 40 χρόνια παρουσίας στην αγορά, καθώς το 1979 ξεκίνησε το πρώτο εργοστάσιο του ΔΡΟΜΕΑ στην ΒΙ.ΠΕ Σερρών. Σήμερα διαθέτει μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας ξύλου, μετάλλου, χύτευσης αλουμινίου, πλαστικού και πολυουρεθάνης, ταπετσαρίας, καλουπιών καθώς και τμήμα R&D και Logistics.

Στη διάρκεια του 2016 κατέγραψε κύκλο εργασιών 5,5 εκατ. ευρώ (όμιλος), έναντι 3,1 εκατ. ευρώ στη χρήση του 2015. Κατά την τελευταία χρήση τα καθαρά αποτελέσματα ήταν κερδοφόρα καθώς ανήλθαν σε 1 εκατ. ευρώ, έναντι 630 χιλ. ευρώ το 2015.