Νέα αλυσίδα καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη αλλάζει τις ισορροπίες στην αγορά

Νέα αλυσίδα καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη αλλάζει τις ισορροπίες στην αγορά

Ετοιμάζονται νέα καταστήματα - Πού και πότε θα ανοίξουν

Μία νέα αλυσίδα ετοιμάζει στη Θεσσαλονίκη, ο επιχειρηματίας, Γιάννης Πηλίδης, διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας, Συνεργαζόμενοι Παντοπώλες Α.Ε., η οποία διαχειρίζεται τα σούπερ μάρκετ Πρόοδος, Ήλιος και Ελληνικά Μάρκετ στη Βόρεια Ελλάδα.

Το όνομα της νέας αλυσίδας είναι «Γρήγορα». Η αλυσίδα θα αποτελείται από καφεπαντοπωλεία και τα πρώτα καταστήματα θα ξεκινήσουν να λειτουργούν στα τέλη Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο κατάστημα θα λειτουργήσει στην Ευκαρπία σε λίγες ημέρες, και θα αποτελείται από καταστήματα 80-120 τμ, τα οποία θα διαθέτουν και τμήμα παντοπωλείου.

Ταυτόχρονα θα υπάρχει και κατάστημα πώλησης καφέ για κατανάλωση επιτόπου ή take away, ενώ θα παλούνται σνακ αλλά και ελαφρά γεύματα.

Εντός του Οκτωβρίου θα λειτουργήσει το 2ο και το 3ο σημείο της «Γρήγορα» σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, ενώ μέχρι το τέλος του έτους τα καταστήματα θα φτάσουν τα έξι (θα ανήκουν όλα στην μητρική εταιρεία).

Ο όμιλος Συνεργαζόμενοι Παντοπώλες έχει πλέον στην κυριότητά του μια άρτια οργανωμένη μονάδα Logistics με 3.500τ.μ. αποθήκη, 600τ.μ. γραφεία, 400 τ.μ. ψυγεία και όλο τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 11 στρεμμάτων, καθώς και 4 φορτηγά, ενώ η τροφοδοσία των νέων καταστημάτων θα γίνει εξ' ολοκλήρου από εκεί.